Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van több szingli pasi, mint nő, amikor eredetileg több nő van mint pasi?
stb alatt véetlenül sem a határozottságot, céltudatosságot, önállóságot érted, hanem a kedvességet odafigyelést?
mondjuk sosem értettem hogy ti kedvesfiuk hol tanultátok ki a kedvességet. Én nem tudok kedves lenni. Köcsög vagyok a nökkel, amit láthatóan élveznek. Pedig nem vagyok kigyurt. És joképü sem. Gazdag sem.
ha bárhol körülnéz az ember, mindenhol azt látja, hogy egy csinosabb úgymond "szép" lányra kb 10 pasi leselkedik, 10 pasi jut.
mindenkinek vannak igényei, mindenkinek van ideálja, és senkit sem lehet ráerőltetni senkire, hogy nézd az meg az a csaj szingli próbálkozz nála, deha nem tetszik akkor nem fogsz....
ÉS akárhogy is van előbb a külsőt látjuk meg...(feltéve ha nem neten ismerkedik az ember) és a külső alapján mész oda hozzá, és ismerkedés beszélgetés közben derül csak ki h milyen a belső....
de tény és való több nő van....és az utcán még is úgy néz ki h több a pasi mint a nő...
ja és az teljesen valóságos és igaz , hogy a nők nagyrész tovább élnek.
(ha csak az utcánkat nézem ott 5 férj halt meg és 1 nő)
Mondjuk nők lapja társkereső adatai:
Tagjaink száma:
Nő:119710
Férfi:75845
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!