Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felakasztja magát ha nem kapja vissza! Mit csináljunk?

Figyelt kérdés
A haverom 20 éves és a volt barátnője miatt megőrült mert az egy másik pasival jár és nagyon szereti, de ezt ő nem tudja elvilseni, h az exe már csak barátként tekint rá! De a haverom még nagyon szereti a csajt és mondtam neki, h a bartáságnak is örüljön mert az is valamimég lehet később összejöhetnek ha szétmegy a pasival a csaj, de ő egyszerűen nem fogja fel, h kár lenne emiatt hülyeséget csinálnia mikor még bármi lehet múltkor is a csaj tök kedvesen beszélt vele elolvastam az msn-es beszélgetést és ha az én exem ilyen kedves lenne velem boldog lennék. Mit csináljak féltem a haveromat eléggé kiborult, iszik gyakran részeg, zűllik. Ez megy több mint egy 1 hónapja mióta összejött azal a gyerekkel a csaj. Javaslatok?
2009. júl. 1. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Próbálj meg mint barát segíteni neki túl tenni magát ezen a dolgon.Menjetek el ide-oda,esetleg ismerkedni.De mondjuk szórakozgatni mindenképp,mondjuk ha szeret biliárdozni vagy vmi akkor oda,hogy minél kevesebbet járjon a fejében a dolog.De legalább rád számíthat,ez szép tőled.Sok sikert hozzá,ne add fel akármilyen "hisztis" :)
2009. júl. 1. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem az exem fenyegetett meg, hogyha nem jövök vele össze öngyilkos lesz. Én már nem szerettem úgy de azért féltettem és szóltam haverjának h figyeljen rá, hogy ne csináljon hülyeséget. Talán még össze jöhettünk volna de annyira rámenős volt, nem hagyott engem élni se. Ha más fiúkkal voltam mindig beléjük kötött.:S Ami elég kellemetlen volt nekem.:S Azóta is tudom, hogy szeret de én ezek után nem tudom szeretni. Végülis ő is kiheverte. Nagyon sokat járt bulizni a haverjaival. Azt javaslom neked, ne győzködd, hogy felejtse el hanem mond neki, hogy várjon, bulizzon szórakozzon és próbáljon túllépni rajta. Talán még van esély..
2009. júl. 1. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Szia! A haverodnak gyenge idegzete van, és ezért a bolhából elefántot csinál. Az én exbarátom is ilyen volt, ő is fenyegetőzött, hogy ha elhagyom, öngyilkos lesz, de nem fogok csak azért együtt maradni egy sráccal, akibe nem vagyok szerelmes, mert ki akarja nyírni magát. Egy szakítást túl lehet élni, nem a világváge! A legjobb megoldás erre az lenne, ha egy ideig nem tartaná a kapcsolatot az exbarátnőjével, eljárna ismerkedni, ti pedig, a haverjai segítsetek neki, mutassátok be pár kedves, aranyos szingli lánynak, hátha beleszeret valakibe, és elfelejti az előző barátnőjét! Ha viszont semmi sem segít, szerintem érdemes lenne szakemberhez fordulni, mielőtt tényleg baj lenne!
2009. júl. 1. 16:15
 4/5 A kérdező kommentje:
az a helyzet ezt a lány nem tudja, h miket csinál, h iszik miatta meg ilyen... ő azt hiszi túltette már magát rajta. viszont annyi baj van, h kicsit provokálja a csaj mert múltkor is azt írta neki msn-n, h elutazik és a pasiját nem látahatja nem tudja, h bírja majd ki nélküle...hát elhiszem, h ez fájt a haveromnak.
2009. júl. 1. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem nem kéne, h beszéljen a csajjal, amíg ki nem heveri teljesen. Ha meg direkt húzza az agyát, pláne nem! Hülye rib*nc! Figyeljetek oda a srácra, bár szerintem ha értelmes, akkor nem fogja felakasztani magát egy nőért, csak fenyegetőzik vele.
2009. júl. 1. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!