Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális ha 1 év járás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha 1 év járás után már az esküvő is eszembe jut, hogy milyen jó lenne majd egyszer?

Figyelt kérdés

2012. jún. 2. 23:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Normális az emberek ilyenek terveznek álmodoznak aztán jön a valóság ami sokszor elsöpri de némyeleknek bejön szóval sok sikert:)
2012. jún. 2. 23:58
 2/11 anonim ***** válasza:

nem... egyenesen tragikus, hogy ilyeneken gondolkozol ;)

(kérlek érezd az iróniát ;))

2012. jún. 2. 23:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Én 17 éves vagyok, és én kifejezetten örülnék, ha egy lány eltervezné velem az életét :) szerintem normális, mert te is csak szereted a párodat (gondolom) és ezért gondolsz ilyesmire.
2012. jún. 3. 00:00
 4/11 anonim ***** válasza:

én úgy vagyok vele, hogy nem is érdemes járni olyan emberrel, akivel fel sem merül a lehetősége, hogy nem egy egész életen át fogtok együtt lenni!!!

Normális ember csak olyannal kezd járni, akivel úgy érzi le tudná élni az egész életét.

szóval nem gáz ha az esküvő már eszedbe jutott.

2012. jún. 3. 00:01
 5/11 anonim ***** válasza:
ez tök jó!csak nagyon meg kell gondolni..ma. itt.nálunk...
2012. jún. 3. 00:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem gáz, én nem is járok senkivel, mégis az eszembe jutott már az esküvő.
2012. jún. 3. 00:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Van, aki egy nap járás után "veled akarom leélni az életmet" stb. Na az gáz:)

De egy év=)

2012. jún. 3. 00:14
 8/11 anonim válasza:
Én már 1-2 hónap után gondoltam a jövőre. :)
2012. jún. 3. 00:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én egy cyber-perverz vagyok, de ha a jövőre gondolok, akkor inkább az jut eszembe, hogy mindenféle elektromos protézist kapok majd az elkövetkező 30 év során, amitől tágulni fog az érzékelésem, és a felfogóképességem.

Szeretnék poszthumán lénnyé válni.

2012. jún. 3. 00:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, ne aggódj. :)
2012. jún. 3. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!