Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta divat cigánnyal járni?
Egy bottal sem piszkálnék meg egyet sem. Így is az én adómból van a segíly, nehogy már pluszban a nyakamba is vegyek egy családot - merthogy az egísz csálád rám szállná...
25/N
Én azt látom, hogy cigánnyal a magyar nők közül túlnyomó többségben csak a nagyon buták járnak. És azért valljuk be, nagyon sok a buta ember.
És itt most nem az emberi szintre felzárkózott romákról beszélek, mert rájuk ez nem érvényes, bár eddig életemben csak elvétve láttam olyat, akin egyértelműen látszik, hogy tisztességes, emberhez méltó életmódot folytat. Az átlag cigányra a nagyon buta nők azért buknak, mert ők megrekedtek egy ösztönlényi szinten, amikor is azt, hogy ki számít vonzónak, csak a dominancia határozza meg. A cigányoktól meg mindenki fél, ellenben ők senkitől és semmitől, erőszakosak mind verbálisan, mind fizikailag, ami kell nekik, azt megszerzik, és ez - ha pusztán állati szempontból nézzük - egy domináns viselkedésforma, dominánsabb, mint a kulturált embereké. Szóval a tipikus cigányra azok a nők buknak, akik a szellemi fejlődésben megrekedtek egy ösztönlényi szinten. És belőlük az oktatás tönkretételének, illetve a TV és az internet "jóvoltából" egyre több van.
És itt ismételten hozzá kell tennem, hogy nem a tisztességes romákról beszélek, mert ők tisztában vannak emberi mivoltukkal, annak megfelelően is élnek, rájuk ez nem érvényes. Viszont volt és van alkalmam megfigyelni az átlag cigány viselkedésmódot (VIII. kerületben lakom, közel a józsefvárosihoz), és abból nekem egyértelműen az jött le, hogy ők megrekedtek az emberi és az állati létforma között valahol félúton.
"az összes pénzért se járnék cigánnyal. mindegyik maradjon a saját fajánál"
A faj, az az ember. Tehát aki nem jár kutyávall, az a fajánál maradt.
15
Akkor nem faj, hanem alfaj. Vagy nem tudom pontosan mi a megfelelő biológiai meghatározás. Ha nagyon úgy tetszik, legyen népcsoport. De ez rájuk nézve, nagyon elnéző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!