Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista lány vagyok, feladtam nemrég társkereső hírdetést és jelentkezett egy ételfutár srác. Mi a véleményetek, érdemes elkezdeni?
Persze,szerintem mindenképp kezdj el vele chatelni,levelezni,ismerkedni.
Ettől függetlenül én nem hiszek a szakmunkás- egyetemista kapcsolatban (jó,itt ételfutár srácról van szó,az nem olyan életforma,mint mondjuk a kőművesé),tőlem az olyan távol állna,mintha egy arabbal kéne járnom.És érdekes,ha valki azt mondja,hogy kételkedik abban,bírná-e egy arab mellett,azt nem kövezitek meg.
Nem feltétlenül bölcsész, pár napja egy nagyon lenéző kérdést egy gyógyszerész tett fel.
De már orvosissal is találkoztam aki még egy holmi mérnököt is lenézett, mert ő az atyaúristen és kardiológus lesz, a bőrgyógyász-szemész-pszichiáter is buta tökfej, nem szeretném, ha ilyenek műtenének.
Nem az a lényeg, hogy futár, hanem hogy milyen ember.
Miért lenne hülye példa?
Pontosan az életszemlélet,életstílus ami megkülönbözteti az esetek 99%- ban egy egyetemistát egy szakmunkás életvitelű embertől.
Nem a fizetésről beszéálek,abszolút nem zavarna,ha a párom mondjuk netto 100000 körüli átlagfizut kapna.
Tudom,most meg fogtok kövezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!