Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-24 éves fiúk! Ti mit akarnátok egy 14 éves lánytól?

Figyelt kérdés
Összejönnétek egy ilyen fiatal lánnyal vagy csak arra kellene?:)
2012. jún. 1. 23:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Max korrepetálni matekból jópénzért.
2012. jún. 1. 23:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
semmit.egy 14 éves lánytól nemhogy kapcsolat nem kellene,de legfőképp semmilyen szex-szel kapcsolatos dolog sem!mit tudna adni egy 14 éves lány egy 24 éves fiúnak?max pár év börtönt...maradok a saját korosztályomnál...
2012. jún. 1. 23:42
 13/14 carlpage válasza:
Én pont 24 vagyok. Ne haragudj, te kizárt, hogy bármit is akarnék ilyen korú lányoktól, egyszerűen két külön világ. Ha komoly kapcsolatot szeretnék, akkor maximum 2-3 évvel fiatalabb lánnyal kezdenék. Ha szexre kellene valaki, akkor az is min. 18 körüli lenne. Tehát, ha téged "hülyít" egy korombeli fiú, akkor tuti, hogy csak arra kellesz neki. Aztán az is tuti, hogy kihasználna, na meg az is, hogy valószínűleg egy pedó.
2012. jún. 2. 08:34
 14/14 anonim ***** válasza:

19 vagyok még csak... Vannak olyan 14-5 évesek, hogy egy korombelivel összetévesztem :D

Amúgy semmi komolyat nem terveznék velük... Max pár menetet. Könnyen kilehet beszélni őket a bugyijukból :P

2012. jún. 2. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!