Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogyan tovább? (bővebb:lent)
Figyelt kérdés
Van egy srác akit nagyon szeretek.És múlthéten taliztam vele,és megölelt meg megcsókolt.olyan boldog voltam.Mondtam neki,hogy szeretem(mert tényleg szeretem)És kicsit meglepődött,de folytattuk tovább a dolgokat:P.Aztán 10 perc mulva benyögte,hogy csak barátok legyünk.(korkülönbség miatt..:()és kicsit néztem,h akkor miért nem mondta az elején,és szomorú lettem.Aztán megint megcsókolt...néztem.-"Ezt meg most miért kaptam??"-"hogy ne legyél szomorú" nah igen.aztán jött a tejbetök beállású formáció.:D aztán elment...másnap megint taliztunk.és hiába mondta,h csak barátok,nembírja ki,hogy ne csókoljon meg,ne érjen "úgy" hozzám...és én se bírom elviselni,hogy nem lehet semmi...nagyonszeretem:( most mégis mi legyen?
2009. júl. 1. 09:45
1/9 anonim válasza:
hát ha tényleg szeretitek egymást akkor próbáljátok meg,mert ha tényleg ennyire nem bírjátok ki hogy ne érintkezzetek vagy csókolózzatok akkor meg kel próbálni:)rosszul nem jöhettek kibelőle.Csak mondjátok meg hogy mit éreztek .Sok sikert.
2009. júl. 1. 09:49
2/9 anonim válasza:
Szia, mégis mekkora az a korkülönbség? Én is voltam ilyen helyzetben. Lány vagyok. A férfi jóval idősebb volt mint én, ő kezdeményezett, én is szerettem, de mivel nagy volt a korkülönbség (és még egy tényező hozzájárult , nem volt nős, még mielőtt félreértené bárki) eleinte, illetve egyetlenegyszer visszautasítottam, mondtam neki, hogy ez így nem mehet. Aztán próbálta visszafogni magát (nem ért hozzám, nem fogta meg a kezem) és ez nekem nagyon rosszul esett, és úgy éreztem hogy mindkettőnknek kínos ez, és feszült köztünk a levegő. Aztán nem adta fel, szerintem ő is azt érezte amit én, és tovább próbálkozott, akkor viszont már nem tudtam nemet mondani. Ennek már 1 éve azóta is boldog vagyok vele, bár sajnos a munkája miatt távkapcsolatban élünk.
Szerintem próbálkozz még esetleg, nem tudom mennyi lehet az a korkülönbség, de szerintem nem midnig számít a kor. (nem egy két év van köztünk...)
Remélem ti is összejöttök!:)
2009. júl. 1. 09:52
3/9 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
LEhet hogy csak megijedt attól, hogy kimondtad, hogy "szeretlek"
Sokan vannak ezzel így. Én lány vagyok, mégse szeretem ha valaki rögtön az elején kimondja, mert kimondja és én utána már máshogy állok a dolgohoz főleg ha én még nem vagyok szerelmes. Én úgy vagyok vele mindenki érzi melyik az az idő amikor ki kell mondania. Manapság eléggé elcsépelték a "Szeretlek!" szót:S
2009. júl. 1. 10:10
4/9 anonim válasza:
ELHISZEm hogy szereted, de a srácnem nem biztos, hogy ugyanezek az érzések vannak benne, lehet úgy vagy vele, van egy csaj akik megad mindent, míg a másik csaj aktuálisan nem jön össze.DE ha úgy érzed, hogy ős is szeret, akkor beszéljétek meg,és próbáljátok meg.
2009. júl. 1. 10:12
5/9 A kérdező kommentje:
10 év van köztünk..:(
2009. júl. 1. 10:13
6/9 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok. Nekünk több mint 10 év a korkülönbség. Én 21 vagyok. Nem tudom te hány éves vagy, de szerintem a 10 év nem sok. (persze ez függ a két ember személyiségétől is.)
2009. júl. 1. 10:33
7/9 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok.Nálatok mennyi a korkülönbség?
2009. júl. 1. 10:35
8/9 anonim válasza:
Hát jóval több, mint 10... 25 év.
2009. júl. 1. 10:37
9/9 anonim válasza:
hát én úgy gondolom (báár igaz h az emberek személyiségétől függ) hogy 10év az nem sok. ez az én véleményem. és ha jól érzitek együtt magatokat akkor beszéljétek meg a dolgokat és hajráááá! sok sikert
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!