Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes-e újrakezdeni?
Szerintem, akkor tudsz igazán szerelmes lenni, ha elkötelezed magad valaki mellett, és van nagyobb dolog a szerelemnél sztem. A ragaszkodó szeretet, tisztelet és odaadás a másik iránt, amikor magad elé helyezed a másikat, nah az az igazi "szerelem", ami igazán egy házasságban tud kiteljesedni!
F/22
Megcsaltad, ergo nem szeretted.
Azzal, akivel megcsaltad, már nem vagy együtt, ergo nem volt értelme, mert kiderült, hogy nem érte meg.
Most visszamennél, mert rájöttél, hogy ki volt nyalva a hátsód és továbbra is jó lenne kihasználni annak ellenére, hogy te magad vallottad be, hogy nem szereted.
A legokosabb, amit tehetsz, hogy hagyod őt talpra állni és boldognak lenni valaki mással, aki nem használja ki.
A helyedben nekem nem lenne képem visszakönyörögni magam. Mit mondanál neki? "Bocs, bár nem szeretlek, de hercegnőként bántál velem, amit a másiktól nem kaptam meg, ezért visszamennék hozzád" ?
Egy próbát megérhet. Lehet, hogy szeret még.
Néha le kell térnünk az útról, hogy rájöjjünk, az volt a helyes irány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!