Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hiányzom neki? Vajon ennyi volt?
Lassan 2 hete és fel se hív, én meg nem akarom zavarni...amikor legutóbb együtt voltunk kettesbe jó volt nem is vesztünk össze se,semmi jele nem volt annak hogy szakítani akarna. a suliban se keresi a társaşágom. Lehet h ilyen elfoglalt, és majd csak tudunk beszélni, vagy ne is reménykedjek?. Másfélhónapja járunk,nem tudom most mivan. Nem szeretném felhívni,ő hívjon,ha egyáltalán még szóba áll velem
bocsi a helyesírási hibákért.
ha ennyire nem keres akkor nem kellesz neki, elég szomorú hogy még csak nem is szakított veled, hanem csak egyszerűen nem hív fel és igy akar lerázni
meg se érdemel téged
Én tuti odamennék hozzá suliban és megkérdezném hogy mik a szándékai, és hogy elég szánalmas hogy fel se hív vagy meg sem mondja hogy most akkor szakítsunk.
Iszonyú mérges lennék rá...
Hát igen, ha már 2 hete nem keres akkor valószínűleg ennyi volt részéről.
Mondjuk azért igazán közölhette volna veled, ha tényleg így van. Viszont én a helyedben azért rákérdeznék, hogy mégis miért alakult így, de csupán ennyit, semmi többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!