Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy burokban éltem eddig. Mit tegyek most?
Figyelt kérdés
Hosszú történet,de a lényeg,h még szűz vagyok,pedig már 20 elmúltam.
Nem igazán volt normális életem. Sokat mászkáltam külföldre,és igazából mindenem megvolt így látszólag.
Csajozásra nem is szorultam rá,mert anélkül is jól elvoltam.
Most viszont kezdek rádöbbenni,h az életem csak afféle látszatboldogság. Hiányzik egy kapcsolat.
Csak az a baj,hogy fogalmam sincs,hogy kell ebbe belevágni. Nagyon durván tapasztalatlan vagyok.
Pedig ki sem néznék belőlem,elvileg jól nézek ki,és jóképű vagyok. Lesz egyáltalán olyan lány,aki összejönne egy ilyen amatőrrel...?
2012. máj. 31. 23:22
1/10 anonim válasza:
Nos az a lényeg, hogy bízz magadban, és add önmagadat. ismerkedj lányokkal estébé, estébé. DE: NE HAGYD, HOGY BARÁTKÉNT TEKINTSENEK RÁD, AKÁR EGY PERCIG IS, HA TE TÖBBET SZERETNÉL!!!
2/10 anonim válasza:
Tudod, mindenki volt kezdő. Egyszer ezt is el kell kezdeni. Menj társaságba, ismerkedj, beszélgess, aztán a többi majd jön magától. :)
3/10 anonim válasza:
Túlstresszeled, semmiről se késtél le. Itt az egész nyár, hallod. Ezen a dolgon agyalj még 1 napig, aztán felejtsd el, menj el egy fesztiválra, és idd le magad. Aztán a következőre stb. Ne nézz hátra.
4/10 anonim válasza:
előzőnek igaza van, de úgy érzem még egyszer kell mondanom: VIGYÁZZ HOGY NE KERÜLJ BARÁTZÓNÁBA!!!
5/10 anonim válasza:
Őszinte leszek. 21 éves koromban kezdtem el csajozni, elég nagy balf@szságokat csináltam. Nem csodálom, hogy sokminden nem jött össze a megfelelő hozzáállás hiányában. Ez is egy olyan dolog, amit meg kell tanulni. Kívánom, hogy ez neked mihamarabb összejöjjön. Ne add fel ha a kezdeti próbálkozásokat nem koronázza siker, előbb-utóbb bele fogsz jönni!
6/10 anonim válasza:
A mostani párom 2 évig a "barát zónában" volt, most ár 1,5 éve járunk és nagyon boldogok vagyunk egymással. Szóval nem mindig gáz a barát zóna, de tökösnek kell lenned ott is. Arra akarok kilyukadni, hogy a csajozás mellett nem árt egy két csaj barátot is tartani, ki tudja, lehet egyszer közülük kerül ki egy jó kapcsolat.
7/10 anonim válasza:
Amúgy a normális, rendes lányokat nem érdekli, hogy tapasztalatlan vagy ilyen téren, sokkal jobb, mint akinek volt már x kapcsolata. Vagyis engem jobban érdekelne egy ilyen ember, mint aki nagyon "profi" a csajozásban.
8/10 anonim válasza:
Én is így kezdtem. Most meg van 4-5 lány is a barátzónámban. Ha vége lenne a kapcsolatomban, akkor az egyik felállna a kispadról. Logikus, hogy én is "csak" barát vagyok nekik. De ez addig tart, amíg nem kezdek el változtatni rajta.
9/10 anonim válasza:
Ez a barátzónás dolog ezt ellehet kerülni hogy ne csak barát ként nézzen rád egy idő után, már az eleitől fogva erős jeleket kell adni bókolni kell kéz váll érintés simítás csak tán nem ver meg érte a csaj.És ha nem jössz be neki szólni fog vagy fel háborodik.
10/10 anonim válasza:
küldj privit én ismerkednék :)
18 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!