Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok összezavarodva? Miből fakadnak az ellentétes érzelmek?
Figyelt kérdés
Négy hónapja végetért egy komoly kapcsolatom s nem sokkal utána össezjöttem valakivel, aki már régen is tetszett, de nem vagyunk "nyilvános" együtt, inkább csak amolyan szeretők. Sem ő sem én nem akarunk komoly kapcsolatot. Mégis néha az ellenkezőjét érzem, erre csak olyanokból következtetek hogy pl. nagyon sokat segít nekem, intéz ügyeket amikhez én nem értek, szokott hozni apró ajándékokat stb. meg párszor volt már 1-2 félreérthető megjegyzése. És gyakran én is úgy érzem hogy nagyon jó lenne úgy igazából együtt lenni vele, ugyanakkor eszembe jut hogy ő 12 évvel idősebb nálam biztosan szeretne már gyereket, családot, én meg még nem, még szeretnék kicsit "élni", másokkal is ismerkedni..nem hiszem hogy lehetne közös jövőnk. Nyáron amúgy is elválnak útjaink, én külföldre megyek. De akkor mégis miért érzem ezt? lehet hogy könnyen el is felejtem majd őt?2012. máj. 31. 20:49
1/2 anonim válasza:
Hát sok közös emlék esetén bezony kialakulhat komolyabb érzelem is...
2/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy könnyen el fogod felejteni.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ezt jól elszúrtátok. Ha ilyen akadályok vannak előttetek... Önmagában nem lenne probléma a 12 év korkülönbség, de ha ez bármelyikőtöket is zavar, akkor nem kellett volna összejönnötök. Te még ki akarod élni magad. Akkor miért nem azt teszed? Miért nem flörtölgetsz, bulizgatsz, ha egyszer erre vágysz? Alapból pedig ha tudod, hogy ki fogsz menni hamarosan külföldre, miért kezdenél párkapcsolatba, ha úgyis vége lesz akkor? Szépen lassan beleszerettek egymásba és elég fájdalmas lesz a búcsú. Sajnos, szerintem ez esetben nem tud legyőzni ennyi akadályt a szerelem. Szeretőknél már többet jelentettek egymásnak, csak nem meritek kimondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!