Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok összezavarodva?
Hm. Nem tudom hány éves vagy, ha 20 fölött akkor vagy sík hülye vagy vagy nem tudom. Egyébként pedig normális, de inkább csak annyit mondok hogy ne netten vezesd le az energiáidat, mint ahogy kérdést írsz ide, mert a végén még szép lassan függővé válsz. Na nem probléma, de egyébként is sokkal élményesebb Való világban megdumálni dolgokat.
Bár végül is semmi sem kielégítőbb mint egy tökéletesen végrehajtott fejlövés
szánalmasnak tartom ezeket a kommenteket amiket az elöbb olvastam. nem azért irunk ide kérdéseket hogy különböző bunkó embereket ismerjünk meg , hanem azért mert segítségre van szükségünk. Nektek milyen érzés lenne ha ti tennétek fel kérdést , és segitségre lenne szükségetek és helyette ilyen gyerekes bunkóságokat kapnátok?(: szánalom.
15éves fejjel felfogom ezeket a dolgokat...
Kedves kérdező, szerintem minden jobb lesz ha találkoztok.. Ha meg esetleg nem tetszik akkor meg hagyod az egészet:) mit veszthetsz?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!