Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressem, vagy ne?

Figyelt kérdés

A barátommal válságban van a kapcsolatunk, kb 3 hete..Nagyon szeretjük egymást, nekem ő az első szerelmem, bármit feladnék érte, érzem, hogy ő is nagyon szeret, lassan 2 éve vagyunk együtt, neki is ez a leghosszabb kapcsolata (én 21 vagyok, ő 30)

Az utóbbi 2 hétben teljesen bizonytalan volt minden, nem tudta megmondani, hogy most mi van, de beszéltünk, viszont éreztem hogy olyan passzív. Végül pár napja kiborultam egy kisebb vitánk után és mondtam neki, hogy 3 hétig ne beszéljünk és döntse el mi legyen. Ezt már próbáltuk 2 hete, de akkor csak pár napig bírtam és írtam neki, akkor elmondta hogy ő is nagyon ki volt borulva míg nem beszéltünk.

Most mérges volt és azt mondta, hogy ezúttal tényleg ne keressem 3 hétig.

Nagyon félek, hogy ez idő alatt eltávolódik tőlem és szakít végleg, pedig tudom, hogy szeret, de nagyon makacs, ő sose írna nekem.

Azon gondolkozom, hogy írjak e neki pár nap múlva, nem bírom nélküle, éjjel nappal ő jár az agyamban, bármit megtennék érte.

Szerintetek hatásos lenne, ha írnék, vagy hagyjam békén 3 hétig?

2012. máj. 31. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Hagyd békén ha idöt kért valószinüleg nagy a probléma föleg ha 3 hetet kért inkább barátnözz tanulj vagy dolgozz foglald el magad és ne agyalj rajta most max a problémán ami miatt 3 hetet kért azon agyalj de ne keresd ha már azt kérte!! Hidd el ha ö nem birná nélküled már keresett volna okkal nem keres!! Bird ki aztán beszéljétek meg hogyan tovább!
2012. máj. 31. 20:36
 2/9 medve5 ***** válasza:
Nem akarlak elkeseriteni,de nagyon valószinü,hogy becsajozott.Ha szeretek valakit,annak ok nélkül nem mondom azt,hogy 3 hét szünet!!!
2012. máj. 31. 20:37
 3/9 A kérdező kommentje:

én mondtam neki, hogy ne beszéljünk 3 hétig, mert megkérdeztem tőle, hogy szerinte most mi van és nem tudott válaszolni..

az a baj, hogy annyira makacs, hogy simán kinézem belőle, hogy ezzel tesztel és ha kibírom hogy ennyi ideig ne keressem akkor úgy gondolja, hogy jól megvagyok nélküle és azt is kibírom ha szakítunk..

2012. máj. 31. 20:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha csak azért van veled mert fél hogy nem birnád ki a szakitást akkor régen rossz az egész.. Ne sajnálatból legyen veled hanem szerelemböl -- ez igy elég rossz kapcsolatnak tünik már bocsi
2012. máj. 31. 20:43
 5/9 medve5 ***** válasza:
Lehet bennem a hiba,de szeretek valakit,akkor nem tesztelgetem.Viszont,ha nekem mondják azt,hogy 3 hét szünet,akkor valami nem jól működik.Megingott a bizalom???Ha igen akkor nincs miről beszélni.....
2012. máj. 31. 20:50
 6/9 A kérdező kommentje:

nem sajnálatból van velem, tudom és érzem..

a lényeg most az, hogy írjak e vagy sem:)

2012. máj. 31. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne számíts sok jóra... Elég gyanús ez a dolog, már az is, hogy nem mondja mi a baja, csak belemegy, hogy ne beszéljetek.

Lehet jobb, ha felkészülsz a ... :(

Mikor volt ez? Mostanában? Szerintem ne írj neki egyből, várj legalább másfél, két hetet, hátha tényleg időre van szüksége (és nem csak el akar hidegíteni).

De szerintem akármi van, ne levélbe, vagy telefonon beszéljetek, hanem találkozzatok valami nyugodt helyen, és beszéljétek ezt át alaposan. Hátha még menthető...

2012. máj. 31. 20:58
 8/9 A kérdező kommentje:

5 napja nem beszélünk, a bizalom megvan, legalábbis az ő részéről.

A kapcsolatunk alapjáraton nagyon jó, szoktunk veszekedni, megsértődni apróságokon de 1 nap és utána mindig édes a békülés..

A probléma egy külső tényező miatt alakult ki, a volt barátnője próbálta tönkretenni a kapcsolatunkat, felhívott ami miatt én nagyon kiborultam. A szüleim azóta nem akarják, hogy vele legyek..

2012. máj. 31. 21:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Elöször is miért hivott fel az exe van köztük valami vagy mit akart töled? Másodszor meg elég idös vagy már hozzá hogy eldöntsd kivel akarsz lenni ha a szüleid nem fogadják el majd idövel megszokják, nem nekik kell együtt lenniük a sráccal hanem neked!Pasidnak esetleg megmondhatnád hogy az exet eg állitsa már takarékra mert ez igazából nem a tehibád hogy nem hagy békén vagy igen ? Amugy meg a srác hát én nem tudom nem jósolok nagy jövöt ennek ha szünetet kér ilyenek miatt.. nem elég kitartó vagy nem szeret eléggé nem tudom :S
2012. máj. 31. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!