Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költözzünk vagy maradjunk?
A párommal most egy szép két szobás albérletben lakunk a városban. Ami tényleg szép, tágas de havi 160-170ft/hó. Jó munkánk van és felesbe fizetjük nem megterhelő. De találtam egy másfél szobás nem túl szép lakást amit a sporólt pézünkböl megvehetnénk, tovább többet sporolhatnánk és pár év múlva (én27L / ő 28F) eladnánk és nagyobbat szebbet vehetnénk.
Hülyeség, felesleges? Igy is tuddunk 100-200-300 ezret félre rakni, de ki tudja mit hozz a holnap?
Ő hallani sem akar róla, és ez engem nagyon idegesit. Hogy tudnám meggyözni??
kevésbé ingatlanos megközelítésben:
ha vesztek egy lakást, ki fizeti? Felesben - akkor ez vagyonközösség.
Valamelyikőtök - akkor az megint egy érdekes szituáció.
Ebben az irányban is lehet esetleg oka annak, hogy tiltakozik ellene.
Az első kommentelővel pedig azért nem értek egyet - vissza az ingatlanpiaci megközelítéshez - mert ha nem egy meglévő tulajdonolt lakást akartok lecserélni (és ez a helyzet), hanem megvenni az elsőt, akkor most a legjobb, hogy minden olcsó. Egyébként is jobb a hitelt fizetni, mint az albérleti díjat.
Viszont, azt mindenképpen javaslom, hogy csúnya lakásba ne akarj költözni. Millió meg egy eladó lakás van most, találj egy tényleg szépet, amibe akár még a barátod is beleszerethet. Csak aztán majd az anyagiakat ne felejtsétek el tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!