Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az beteges, ha a jövőmet csak egy egészséges, árja csajjal tudom elképzelni?
Árja...ki az úgy őszintén? A szőke haj kék szem, mitől lenne tisztább, mint a sötétebb tónusok? Ez akkora baromság.
Menj csak el Kubába, ott a szőke nők a "cigányok". Azért mert Hitler idióta volt, az nem jelenti azt, hogy nekünk is annak kell lennünk.
Ettől függetlenül tetszhetnek neked az olyan lányok, akik világos tónussal rendelkeznek. Ezt nevezik, zsánernek, ízlésnek. De ne beszéld bele ezt a hülye fajelméletet.
Nekem inkább a barna pasik jönnek be jobban, de mégsem mondom azt, hogy a cigányokra bukok...
Ja, és mellesleg a párom szőke volt.
A szláv népekben is rengeteg szőke és kék szemű ember van, de ők nem számítanak árjának. Lehet, hogy a genetika csak kis mértékben befolyásolja, de ők jóval balhésabbak, és lobbanékonyabbak, mint az északi népek.
Amúgy meg nem kell elköltözni, Magyarországon is rengeteg ilyen ember él. Betelepült svábok leszármazottai pl.
Egyébként meg a minél kisebb beltenyészet a kívánatos. Ezért tetszenek az eltérő tulajdonságok.
Igen, mi magyarok is kevert nép vagyunk. Nem tartok én egy népet sem felsőbbrendűnek a másiknál. Én csak azt látom, hogy vannak gyengébb, és erősebb szervezetű emberek. Ez a legtöbbször genetika. A magyarok pl a kevertségüknek köszönhetik, hogy az életmódjukból adódó betegségeket leszámítva nem érzékenyek semmire. De a gének fissítésével ez valószínűleg csak javulni fog.
És tényleg azért írtam elsősorban az árjákat, mert ők vonzanak kinézetre. (írhattam volna ázsiait, vagy afrikait is, de ők nem annyira tetszenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!