Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a barátnőm! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Volt egy buli amin nagyon berugott de annyira h alig emlékszik valamire, és mikor bement a férfi(! ez is az állapotát jelzi) wc-be a legjobb barátommal elkezdtek smárolni és én kaptam rajta őket. Aztán este még beszéltünk meg másnap is, de nem emlékszik sok mindenre, és nem is csodálkozom amennyit ivott. Mondta h nagyon megbánta és h szeret és nem akarta. Szerintetek megbocsássak neki?
2009. jún. 30. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
már hogyne emlékezne.. nemlehet mindent az alkoholra fogni:D
2009. jún. 30. 15:19
 2/6 anonim válasza:
100%
Ezt te tudod, hogy megbocsáss-e neki...az igaz hogy nem lehet mindent a piára fogni és ha ittasan ilyen akkor azért józanon is lehetnek ilyen gondolatai...és egyébként milyen legjobb barátod van neked???????
2009. jún. 30. 15:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy egy részeg lánynál nincs undorítóbb látvány, szerelem ide vagy oda. Nekem felfordul a gyomrom tőle. Az én barátnőm is szokott buliba járni és inni, de ő mindig tudja, hol a határ.
2009. jún. 30. 15:45
 4/6 anonim ***** válasza:

és a haveroddal mi a helyzet? ő is csak a pia hatására csókolt vissza? mert kétlem:P

amúgy ha képet a barátja előtt leinni magát (márpedig tudhatta, h ha leissza magát akkor felelőtlenül fog viselkedni) akkor akár tudta, mit tesz, akár nem, akkor is megcsalt. És ki tudja mi lett volna, ha nem kapod őket rajta... lehet ott a wc-ben lerendeztek volna egy gyors menetet..

2009. jún. 30. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
mindenki megérdemel egy másik esélyt...és végülis csók volt, nem szex... de úgy bocsáss meg neki, hogy még egy ilyen és beszélgetés nélkül repül, mert kétszer egymás után már nem lehet a piára fogni...na meg ígértesd meg vele, h nem iszik többet a kelleténél innentől kezdve....magyarul, húzza meg magát (20/L)
2009. jún. 30. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Na tessék, minek iszik,aki hülye tőle? És minek iszik annyit, egy lány? Tényleg undorító..én is szoktam inni, de tudom,mi az elég. Hülye kislánykoromban nekem is volt olyan, hogy elég rendesen berúgtam, de ha valakivel csókolóztam, arra mindig emlékeztem. Ilyen nincs. Én kirúgnám a helyedben.
2009. jún. 30. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!