Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelem vagy Kin? ( bövebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy Kin? ( bövebben lennt )

Figyelt kérdés

Elég régóta van párom,együtt élünk, elég jól megvagyunk leszámitva hogy ö sem szeret engem igazán és már én se öt.

Egy éve megismertem legjobb haverját aki azóta az én legjobb haverom is..vagyis kicsit több.Ö az akit szeretek, és akivel el tudnám képzelni a jó kapcsolatot, és nem tudom mit tegyek?

Rontsak el egy ugy ahogy jól müködö kapcsolatot egy olyanért ami szerintem müködne? És ha nem müködne csak én hiszem azt?Vagy probáljam elkerülni a haverunk aki ráadásul a szomszédban lakik....?

2009. jún. 30. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Ha továbbra is ilyen szánalmas kapcsolatban akarsz élni, akkor ne tegyél semmit!
2009. jún. 30. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Én a te helyedben nem kezdenék a párom legjobb haverjával,de ha nem szeretitek egymást,akkor lépj ki ebből a kapcsolatból,nincs értelme.Szerintem keress más valakit,aki nincs ilyen közeli kapcsolatban a párodal.Ne akard mindenáron tönkretenni a ő barátságukat.
2009. jún. 30. 15:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne egy új kapcsolaton törd a fejed, hanem azon gondolkodj, hogy a jelenlegit hogyan tudnád rendbe tenni. Talán még lehet esélyed arra, hogy újra "meghódítsd" a párodat, hogy elérd azt, amit régebben is... hogy beléd szeressen, megint!;) Tegyél meg mindent a kapcsolatotok helyreállításáért, és ha nem sikerül, akkor talán tényleg ideje lesz elgondolkodnod egy másik partneren...

19/F

2009. jún. 30. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
ha már nem szereted már ugy h vele legyél meg ö sem téged akkor hagyd abba azt a kapcsolatot és ha szereted azt a havert és ö is téged akkor probáld meg vele csak nehogy csalodj
2009. jún. 30. 15:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is pont a csalodástól félek amugy ö is szeretne velem lenni de tudjuk hogy ez igy nem lenne jo sem fer
2009. jún. 30. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!