Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 17 éves lány összejöhet egy nála 10 évvel idősebb férfivel? Nem ciki? A barátnői előtt pl. , vagy a srácnak nem ciki az ismerősei/haverjai előtt, hogy egy "kislánnyal" kezd?
De, ciki.
a 17 éves gyorsan fejlődik, hamar fel fogja rúgni a kapcsolatot.
A 27 éves meg kihasználja addig is.
Csoda kell hozzá, hogy ez hosszú távon működjön.
Alapból nem bíznék egy olyan 27 éves pasiban, aki rámozdul egy 17 éves kiscsajra.
Nem a 10 évvel van a gond, hanem hogy az egyik férfi, a másik még csak egy kamasz csajszi. Amiket fent is leírtak.
És másrészről ciki is, bár én mindig azt mondom hogy ne foglalkozzon senki azzal hogy mit gondolnak róla... de ebből semmi jó nem sülhet ki, az is biztos.
szerintem nincs gond a +10 évvel, a 17 meg már mindjárt 18, akkor pláne lehet (azért a 15-25 nem olyan jó).
Ha Te vagy az érintett, akkor a barátnőidnek is szerezz egy +10-est:) (én már mondjuk +14 lennék, de ha van 21-22 éves barátnőd;-)
anyu 16 volt megismerkedésükkor,apu 25
13 évet voltak együtt összesen,2 gyerek született.
Egyes "normális korkülönbséggel" kötött házasság se tart ennyi évig, Vagyonról,pénzről meg szó se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!