Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nagyot csalódnátok ha egy ilyen sráccal ismerkednétek meg?
Figyelt kérdés
Megismertek egy srácot aki nem olyan igazából mint ahogy azt gondoljátok előtte.
- sokkal kedvesebb, lehet vele értelmesen beszélni, viccelődni, jókat nevetni....... ezek a jó tulajdonságok.
- elég tapasztalatlan a lányok terén, nem az a party-arc mint ahogy azt a külseje és megjelenése alapján gondolnád, ezmellett kicsit szerényebb is.
2009. jún. 30. 14:30
1/9 A kérdező kommentje:
...... 19/f vagyok. Köszi a vállaszokat.
2009. jún. 30. 14:31
2/9 anonim válasza:
lehet h jófej nem hinném hogy csalódnék...
3/9 anonim válasza:
én nem mert nem baj ha a srác kicsit visszafogot=) valakiknek az olyan pasik tetszenek.nem baj ha kicsit szerényebb lehet h pont azért lehet bele szeretni és azért tetszik vkinek..én szem.szerint nem csalodnál=)
4/9 anonim válasza:
Ezt ki kérdi a srác vagy a lány? ;o)
6/9 anonim válasza:
Bocsánat nem ehez a témázon tartozok kérdésem vana szt szeret
7/9 anonim válasza:
folytatnám csak véletlen melé nyomtam h h lehet kérdéseket felteni mire kel klikelni az elöbi én voltm :)
8/9 anonim válasza:
Szóval nekem úgy jön ez át, hogy a fiú kérdi (lásd kérdező kommentje). Így erősen önreklám-szagú a dolog, kiemelve a pozitívumokat. Csakhogy ez erősen szubjektív terep. Persze, hogy így leírva egyértelmű. Csak ez nem így működik.
9/9 anonim válasza:
Nekem kifejezetten bejönnek az ilyen srácok :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!