Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ázsiai vs Néger?

Figyelt kérdés
Fiuk/Lányok Ázsiai vagy Néger fiu/lány jön be jobban?Melyikre gerjedsz?Melyik szebb?Melyikkel feküdnél le?

2012. máj. 29. 22:37
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
minden rasszban vannak szépek... az ázsiai nők szépek tudnak lenni nagyon de ők is elp*csásodtak. ott is kezd elapadni az ősi bölcsesség. szívesen lenne okos ázsiai csajom. a feketét se igazán tagadnám meg de ahoz tényleg szép kell legyen. mindenesetre a feketék között kevesebb a jó nő de a gondolkodásuk jobban bejön. a fehér ennek a keveréke
2012. máj. 31. 23:44
 22/35 anonim ***** válasza:
67%
Még annyit hozzáfűznék hogy: Már az számomra elképesztő hogy az ember külsőleg választja azt az embert akivel le akarja élni az élete nagy részét. Viszont az hogy faji, szülői megkülönböztetés legyen! Ez szánalmas.
2012. máj. 31. 23:56
 23/35 anonim válasza:
En elvennek felesegul egy szep azsiai not komolyan
2012. jún. 1. 00:01
 24/35 anonim ***** válasza:

Ázsiaiból mindkettő, afroamerikaiból inkább csak a lányok. Fiúval nem csinálnám, nem vonz.

26/f bi

2012. jún. 1. 00:05
 25/35 anonim ***** válasza:
ebony
2012. jún. 14. 16:31
 26/35 anonim ***** válasza:
Nekem egyik sem tetszik.Fehér,max. latin nőkre bukom:) 16/f
2012. jún. 14. 16:32
 27/35 anonim ***** válasza:
Nekem konkrétan egyik sem kéne.
2012. jún. 14. 16:36
 28/35 Baby Firefly ***** válasza:
77%
egyikkel sem. fúj. nem vagyok rasszista de tényleg nem jönnek be nekem az ilyen fajták.. neked meg miért érdekel ?
2012. jún. 14. 16:36
 29/35 anonim ***** válasza:
Ha ezek közül kéne választani, akkor én egy csinos ázsiai lányra szavaznék. A néger nők úgy általánosságban nem jönnek be (persze van köztük néhány szép), ha viszont félvér, az már tetszik. 19/F
2012. jún. 14. 16:41
 30/35 anonim ***** válasza:

Már bocs, de az ázsiai pasik undorítóak. A négerek inkább, ha már csak ennyi választás van. Nem vagyok rasszista vagy valami, csak a fehér ember jobban tetszik. Ennyi..

L/18

2012. jún. 14. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!