Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsiai vs Néger?
Figyelt kérdés
Fiuk/Lányok Ázsiai vagy Néger fiu/lány jön be jobban?Melyikre gerjedsz?Melyik szebb?Melyikkel feküdnél le?2012. máj. 29. 22:37
21/35 anonim válasza:
minden rasszban vannak szépek... az ázsiai nők szépek tudnak lenni nagyon de ők is elp*csásodtak. ott is kezd elapadni az ősi bölcsesség. szívesen lenne okos ázsiai csajom. a feketét se igazán tagadnám meg de ahoz tényleg szép kell legyen. mindenesetre a feketék között kevesebb a jó nő de a gondolkodásuk jobban bejön. a fehér ennek a keveréke
22/35 anonim válasza:
Még annyit hozzáfűznék hogy: Már az számomra elképesztő hogy az ember külsőleg választja azt az embert akivel le akarja élni az élete nagy részét. Viszont az hogy faji, szülői megkülönböztetés legyen! Ez szánalmas.
23/35 anonim válasza:
En elvennek felesegul egy szep azsiai not komolyan
24/35 anonim válasza:
Ázsiaiból mindkettő, afroamerikaiból inkább csak a lányok. Fiúval nem csinálnám, nem vonz.
26/f bi
26/35 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik.Fehér,max. latin nőkre bukom:) 16/f
27/35 anonim válasza:
Nekem konkrétan egyik sem kéne.
28/35 Baby Firefly válasza:
egyikkel sem. fúj. nem vagyok rasszista de tényleg nem jönnek be nekem az ilyen fajták.. neked meg miért érdekel ?
29/35 anonim válasza:
Ha ezek közül kéne választani, akkor én egy csinos ázsiai lányra szavaznék. A néger nők úgy általánosságban nem jönnek be (persze van köztük néhány szép), ha viszont félvér, az már tetszik. 19/F
30/35 anonim válasza:
Már bocs, de az ázsiai pasik undorítóak. A négerek inkább, ha már csak ennyi választás van. Nem vagyok rasszista vagy valami, csak a fehér ember jobban tetszik. Ennyi..
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!