Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti mit gondoltok erről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit gondoltok erről? (lányok véleményét is várom)

Figyelt kérdés
Egész életembe csak a rosszat kaptam mindenkitől hogy milyen csúnya vagyok és hogy dagadt minden osztályból kirekesztettek az osztálytársaim szóval önbizalmam 0! Csúnya lánynak tartom magam lassan 4 éve van barátom és az ex barátnője mostanába olyan jeleket ad mintha akarna tőle valamit nagyon félek hogy elveszithetem mivel ő sokkal szebb :S de ha féltékenykedek akkor a barátom ideges lesz és rögtön előjön hogy mért nem bizok benne holott én csak nagyon félek hogy elveszitem őt! Állandóan lányokkal beszél mint barát de akkor is zavar mindenkitől félek és senkiben se bizok! Mit tegyek? Segítsetek! (képet priviben mutatok magamról hogy ha látni akar vki miért mondom magamra a csúnya szót)

2012. máj. 29. 21:34
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Kapott már valaki képet?
2012. máj. 29. 22:07
 22/34 A kérdező kommentje:
üzibe irjon aki kér képet :S
2012. máj. 29. 22:09
 23/34 anonim ***** válasza:

21:53 vagyok

emigy meg beszédhibám is van, és ugye az sose volt plusz pont, főleg amikor még gyerek voltam....nem volt a legkönnyebb barátkoznom, sőt még kicsit mindig nehéz....de akinek megnyilok meg megbizok az számithat rám....ezt leszámitva igy is szeret a a barátom és a barátaim is

2012. máj. 29. 22:18
 24/34 anonim ***** válasza:
Tök szép vagy!! :D
2012. máj. 29. 22:26
 25/34 A kérdező kommentje:
tényleg bennem van a baj hogy én nem látom a "szépségem"
2012. máj. 29. 22:28
 26/34 anonim ***** válasza:

Köszi!

Szerintem teljesen rendben vagy! Nincs okod rá, hogy ne tartsd magad szépnek! Csak bebeszéled magadnak...:)

2012. máj. 29. 22:38
 27/34 anonim ***** válasza:

A barátod biztos, hogy szépnek lát!

Nekem is volt olyan barátnőm, aki egyre szebbnek tűnt nekem, ahogy múlt az idő: egy mosoly, egy tekintet...

bízz meg benne, és tényleg ővele foglalkozz, ne a volt barátnőjével.

2012. máj. 30. 02:31
 28/34 anonim ***** válasza:
nekem is kuldj ,koszi:)
2012. máj. 30. 09:42
 29/34 anonim válasza:
ide is küldhetsz :) 21/F
2012. jún. 20. 03:36
 30/34 anonim válasza:

légyszi küld nekem is képet, biztos hogy nem vagy te olyan kövér mint ahogy állítod :)

és ne aggódj :) ha a barátod már 4 éve szeret akkor szeretni is fog. és egy ex barátnő odakóvályog hozzá, nem fogja elcsábítani ezt elhiheted ;)

2012. jún. 24. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!