Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit gondoltok erről? (lányok véleményét is várom)
21:53 vagyok
emigy meg beszédhibám is van, és ugye az sose volt plusz pont, főleg amikor még gyerek voltam....nem volt a legkönnyebb barátkoznom, sőt még kicsit mindig nehéz....de akinek megnyilok meg megbizok az számithat rám....ezt leszámitva igy is szeret a a barátom és a barátaim is
Köszi!
Szerintem teljesen rendben vagy! Nincs okod rá, hogy ne tartsd magad szépnek! Csak bebeszéled magadnak...:)
A barátod biztos, hogy szépnek lát!
Nekem is volt olyan barátnőm, aki egyre szebbnek tűnt nekem, ahogy múlt az idő: egy mosoly, egy tekintet...
bízz meg benne, és tényleg ővele foglalkozz, ne a volt barátnőjével.
légyszi küld nekem is képet, biztos hogy nem vagy te olyan kövér mint ahogy állítod :)
és ne aggódj :) ha a barátod már 4 éve szeret akkor szeretni is fog. és egy ex barátnő odakóvályog hozzá, nem fogja elcsábítani ezt elhiheted ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!