Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért engem büntet azért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért engem büntet azért, mert a volt barátnője átverte?

Figyelt kérdés

Párommal 3/4 éve vagyunk együtt, én vagyok az első komoly kapcsolata. Volt egy barátnője, akivel pár hétig együtt lakott, de a csaj átverte és megcsalta.

Emiatt a lány miatt nem hajlandó kimondani, hogy szeret engem, mert hogy ennek a lánynak mondta és átverte és hogy ő többet nem mondja, pedig szerinte (is) megérdemelném...

A másik, hogy ha a jövőről esik szó, akkor mindig egyes számban beszél, mintha nem is lennék neki.

Engem ez nagyon zavar, de ha megemlítem neki, akkor azt feleli, hogy ő csak fel van készülve arra, hogy bármelyik nap kidobhatom. DE én nem akarom kidobni, szeretem és vele akarok lenni, ezt miért nem tudja elfogadni? 26L, 31F

2012. máj. 29. 13:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ezt nem fogod sokáig bírni. Én a helyedben azt tenném, hogy eléállnék, megmondanám neki, hogy te ezt nem bírod így tovább. Nagyon szereted, vele akarsz lenni, nem akarod elhagyni, de neked fáj az amit csinál bla bla.. Legyél határozott, mondd meg neki, hogy ha nem lép tovább, akkor ennek a kapcsolatnak nincs jövője, DE te nem szeretnéd, hogy vége legyen stb. Biztosítsd őt róla, hogy szereted, de emellett adj ultimátumot.

Bármennyire nehéz, de ha nem változik rövid időn belül, akkor nem pazarolnám az időmet egy ilyen ember mellett. Nem lehet olyan kapcsolatban élni, ahol folyton bizonyítani kell. Kívánom, hogy szedje össze magát a barátod, de ha nem teszi, állj tovább és keress valakit aki képes szeretni.

2012. máj. 29. 13:52
 2/11 anonim ***** válasza:

Ültesd le, beszélj vele, mondd el neki, hogy szereted, és vele akarsz lenni, soha nem csalnád meg.

BTW, ha 31 évesen egy kapcsolata volt, az már alapból nem könnyű eset, de így különösen nem, hogy bizalmatlan is.

Én sem tudok bízni a pasikban (bár annyiban más a helyzet, hogy nekem néhány, többéves kapcsolatból jött össze több rossz tapasztalat), szóval a párod oldaláról látom ezt a helyzetet. Nekem ilyenkor nem kell más, csak hogy érezzem, hogy a párom tervez velem, és akkor szép lassan én is hozzászokok a gondolathoz.

Éreztesd, hogy bízhat benned, te beszélj magatokról mindig többes számban stb. A gyerek téma ebben a korban pl már olyan, ami a közös tervezést mutatja. De nem kell azonnal a sűrűjébe ugrani, csak finoman, esetleg viccelődve.

24/N

2012. máj. 29. 14:22
 3/11 A kérdező kommentje:

Több barátnője is volt már, de mindegyik csaj kidobta 1-2 hónap után, szóval eddig nem volt hosszabb kapcsolata.

Az az egy lány, akivel együtt lakott egy ideig eléggé padlóra küldte, ezt megértem, de azt nem, hogy miért hasonlít engem hozzá és miért hozza fel mindig a csajt?

Jól ismer, már azelőtt is ismertük egymást, hogy összejöttünk, tudja, hogy én nem vagyok ilyen.

2012. máj. 29. 14:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha tudná hogy nem vagy "ilyen" akkor megbízna benned. Szóval vagy nem ismer vagy nem bízik benned.

14:22 "ha 31 évesen egy kapcsolata volt, az már alapból nem könnyű eset" azaz dugjon meg mindenkit aki az útjába kerül és akkor neked meg fog felelni. ha meg te is csak 1 leszel neki a sok közül akkor meg egy roh.adék.. Ezek után még csodálkoztok hogy nem tudunk megbízni bennetek?! Epic

2012. máj. 29. 16:25
 5/11 anonim ***** válasza:

16:25

És nincs átmenet a kettő között? Csak a sosemvoltamkapcsolatban meg a mindennőtmegdu.gokbaz.meg van a világon?

Nem, tájékoztatlak, hogy vannak épelméjű emberek, akik erre az életkorra mondjuk túl vannak 2-3 hosszabb kapcsolaton, meg esetlen ugyanennyi egyéjszakáson. Az még bőven belefér.

24/N

2012. máj. 29. 16:36
 6/11 anonim ***** válasza:

vagy csak azt gondolja hogy minden csaj egyforma...mert olyan sokszor csalódott...már nem tud bízni senkiben...én is így lennék vele és fogalmam sincs hogy mitől szerezhetném megint vissza a bizalmamat amit már rengetegszer eljáttszottak :S

19/L

2012. máj. 29. 16:49
 7/11 anonim ***** válasza:

16:36

És szerinted ugye épeszűségre vall hogy belemegy pár 1éjszakásba??? Ha igen te sem az épeszűek közé tartozol!

2012. máj. 30. 13:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Azt mondtam: esetleg pár egyéjszakáson. Bár elírtam, de ha egy csepp jószándék lenne benned, sikerült volna elolvasni.

Miért ne lehetne néhány egyéjszakás kalandja valakinek? Én senkit nem fogok megkövezni, mert egyszer-kétszer-háromszor ilyet tesz egy életben. Nekem is volt (szám szerint kettő), nem vagyok rá büszke. De csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, ez van.

2012. máj. 30. 15:51
 9/11 anonim ***** válasza:

15:51

"Nekem is volt (szám szerint kettő), nem vagyok rá büszke."

Azaz hozzátartozik egy ember életéhez a futó semmitmondó csak élvezeteken alapuló kaland, de ha szóba kerül ne legyen rá büszke az illető. Ez mégis milyen hülye hozzáállás már ne is haragudj. Csinálsz valamit és nem vagy rá büszke, akkor miért teszed meg?

Érdekes de számomra 23 éves férfiként az ilyenek nem léteznek. volt már 1 éjszakásra lehetőségem de elutasítottam, illetve azzal a csajjal akivel nem tudok tervezni azzal nem jövök össze 1-2 hétre csak azért hogy elmondhassam magamról hogy barátnőm volt, avagy hogy tapasztalatot szerezzek.

Ez semmi más amit te írsz mint önkényes kihasználása a másiknak.

2012. máj. 30. 16:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Ohhh, mekkora erkölcscsősz valaki. Nyilván te még sosem tettél olyat, amire nem vagy büszke. Nem mondtam, hogy egy két-hétre összejövök valakivel, csakhogy tapasztalatot szerezzek, a legrövidebb kapcsolatom egy éves volt. És igen, kétszer hibáztam. Van ilyen. Ha ezt nem bírod elviselni, nem kell olvasni, lehet keresni egy makulátlan lányt, aki soha életében nem hibázott (nem csak ezen a területen, hanem sehol!). Sok sikert a keresgéléshez.
2012. máj. 30. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!