Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek az ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

Szerintetek is van beütése?

Történetem elsősorban azoknak szól akik elváltak vagy valamilyen okból egyedül nevelik gyermeküket vagy gyermekeiket. Szerintem a legtöbb egyedülálló kisgyermekes egy idő után elgondolkozik egy újabb párkapcsolaton mert nem mond le az igaziról természetesen.Ez rendbe is van egy mértékig.Köztudott,hogy gyermek mellett nehéz társat találni pontosabban minden téren megbízható és gyermekünket is elfogadó társat.

Meg tettem mindent a társra találásért ami utólag nem volt célravezető.2007-ben tettem föl egy újsághirdetést és jelentkezett rá egy magabiztosnak tűnő férfi.Kicsit anyám is befolyásolt ,hogy jöjjek vele össze.Nem volt vele semmi bajom amíg el nem kezdett túlságosan beleszólni a gyermek gondozásába és nevelésébe teljesen aprólékosan pl:,,ne így játszak vele ,hanem amúgy,ne így etessem ,hanem amúgy, ne a kakaóval kezdje a vacsorát hanem azzal fejezze be" stb. A gyerkőcnek is szívesen dirigált.Erőltette neki a kerékpározást mikor a gyerek ordított mert nem akart.A tűréshatárom akkoriban még magas volt és nem mertem rászólni sem mert nagyobb darab is volt jóval mint én és extra nagy szája.Ha kifejeztem nemtetszésem akkor össze szedte a cuccát és hazament.

Csináltam mindent úgy mint előtte mielőtt megismertem.Ő ezt úgy fogta föl,hogy le van ejtve.Neki nem volt gyermeke de úgy funkcionált pontosabban okoskodott mint akinek tíz gyereke van.Onnastól még hülyébb lett miután bemutatott a családjának.Édesanyám és ő is próbálta elhitetni velem,hogy ez így oké és csupán kiakarja venni a részét a gyermeknevelésből.

Akkor kezdtem el kicsit gondolkozni mikor hamar összeakart velem költözni és elindultam vele és a gyermekkel egy sétára miközben olyan ,,utasítást"adott erős hangnembe,hogy ne fogjam a két és fél éves gyermekem kezét,hanem menjen előttünk egy méterre.Ismertem a gyermekem milyen kiszámíthatatlan mert autista.Nekem ez a megnyilvánulása nem tettszett és naivan hallgattam rá.Próbáltam ezt elfelejteni és reménykedtem a változásban.

Következő alkalommal engem sodort majdnem veszélybe.Már a kapcsolat elején megállapodtunk az óvszer használatában az együttléteknél.Erőltette nekem a védekezés nélküli szeretkezést.Azt mondta ha terhes leszek el kell vetetnem.Másnap rohantam esemény utáni tablettáért ami elég drága volt szerény jövedelmemhez.

Később nagy nehezen találtam munkát és 2 hét munkaviszony után kidobtam.Valahogy akkor értem meg arra,mi a teendő.

Azóta van még egy gyermekem egy kedves és jámbor férfitól aki sose bántana minket és akiről anyukám eleinte leakart beszélni.Őt autóbuszon ismertem meg és nem is gondoltam mi lesz köztünk később.

Utólag nagyon szégyellem magam mert hagytam magam irányítani!

Az olvasóknak azt üzenem,hogy gyerek mellett meggondolandó kit választunk társnak.Az ismerkedés módja is megfontolandó.A szülőknek meg kell hallgatni a tanácsát de nem biztos ,hogy igazuk van.Legyen valakinek új családja de ne minden áron!!!!

2012. máj. 29. 13:10
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de szerintem szimplán te voltál a hülye - szerencsére ahogy látom tanultál belőle - én anyukám válás után soha senkinek nem hagyta, hogy bármilyen módon is beleszóljon a nevelésünkbe, vagy bármi. Pedig ő sem nagydarab és a párja nagyon durván nagydarab fickó (egyébként elég báránylelkű és jófej :D), de ha csak csúnyán mert volna nézni, hát a torkának esik. :D Anyukám ilyen anyatigris, akinek a gyereke szent. (nyugi, nevelt ő minket, tehát ha belerúgtam volna az utcán egy öregemberbe, az öregembert lehurrogta volna, hogy le ne szidjon engem, viszont utána elvert volna, hogy mit képzelek magamról, hogy idegeneket rugdosok... csak másnak nem hagyta, hogy ezt megtegye)

Szóval szerintem nem ragaszkodik minden szülő feltétlenül az új párjához, pláne ha az gyökér és árt a gyereknek. Max. ha kétségbeesett.

2012. máj. 29. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!