Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban meg lehet menteni egy már-már haldokló házasságot?
Még mielőtt lehurrog valaki: nem kell vallásosnak lenni, ahhoz, hogy megfogadjátok a tanácsom.
Van itt két oldal: [link] [link]
Előbbin előadások hanganyagai, utóbbin azokból készült írások vannak, nagyon sokat lehet tanulni Pál Feritől a férfi-nő kapcsolatokról. A szóban forgó férfi pap, de nem a klasszikus katolikus szentbeszédet fogjátok tőle hallani, érdemes szerintem adni egy esélyt a dolognak, ha tényleg meg akarod menteni a házasságod. Egyébként, ha jól tudod, párterápiát is tart, akár azt is meg lehet próbálni.
Amikor én hallgattam, rendszeresen magamra ismertem, hogy "jéé, tényleg, valóban így kellene reagálnom bizonyos helyzetekben." Szóval hajrá: egy házasságot megmenteni nagyon nagy munka, mindkettőtöknek akarni kell, de nem lehetetlen.
"Amikor én hallgattam, rendszeresen magamra ismertem"--->naná hogy magadra ismertél..mint kábé minden második ember,hiszen közhelyeket pufogtatnak,mint a kártyajósok..
hókuszpókusz...
remélem a tegnapi 10 es olvassa...
Mi a fenét szónokolsz itt tegnap is sikerült egy olyan embert megbántanod akinek a nélkül is van elég baja...aztán meg mentegetőzöl és te csak a kérdezőre írtad mi????
1.ha elolvastad volna amit írtam akkor láthattad volna hogy én a házasságomat akarom ami azt jelenti azt a férfit akarom aki mellett élek és soha nem csaltam meg és ezt szeretném rendbe tenni...
2.Nem érdekel és leszarom az ilyen sérült gondolkodású ember véleményét..aki anélkül támad hogy egyáltalán értelmezze azt hogy mire is válaszolt..Nézz körül rajtad kívülmindenki normálisan áll a dologhoz mert megértette a kérdést!!!
A TÖBBIEKNEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM4PRÓBÁLOK MEGFOGADNI AMIT ÍRTATOK ÉS AZT AZ OLDALT IS MEGNÉZTEM!!!!aZT HISZEM TEGNAP ÓTA KICSIT MENTHETŐBBNEK ÉRZEM AZ EGÉSZET!!!kÖSZÖNÖM!!!
Na, örülök, hogy így érzed, aztán Pálferit a férjeddel együtt hallgasd, mindenképp, mert ez mindkettőtök feladata.
A megcsalt idiótákkal meg, akik "dögöljön meg a szomszéd tehene is" alapon gondolkodnak, ne foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!