Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőd nem láthatóvá tette az állapotát facebookon. Ez jelenthet valamit? :S
Esélyes. De lehet, hogy tényleg nincs jelentősége.
Az emberek túl sokat foglalkoznak a fészbukos életükkel, ahelyett, hogy a valódit élnék. Ezek a vackok csak ártanak a pároknak, hiába, nem véletlenül megy tönkre ennyi kapcsolat a közösségi oldalak miatt...
Én is mindent letiltottam nemrég, hogy konkrétan senki se láthasson szinte semmit.
Ennek az volt az oka, hogy egy régóta alig tudom levakarni ürge megint érdeklődik irántam, és nem akartam, hogy bármit is lásson az életemből. És egyébiránt nem nagyon izgat, hogy a párom ebből mire asszociál, de neki fel se tűnt, alig nézi... Nem kell feltétlenül mindenáron vmi rosszra gondolni.
Ha gyanús tartsd nyitva a szemed és ennyi.
más mindent letiltani és más csak a kapcsolatot.
az van, amitől a legjobban félsz. a levelezésében, chatlogokban benne van minden.
szerintem van valaki es megakar gyozodni , hog az jobbe nalald , egy ideig azt mondja neki , hogy mar szakitott veled es ha jobb nalad akkor tenleg szakit veled , o meg atveszit teljes mertekben a hejedet
ez egy jo pelda itt http://www.youtube.com/watch?v=L-dU25NjMig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!