Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek?
barátnőm szakítani akar velem mert kiderítette,hogy füvezek...(2 hetente 1x nagy cucc) mondtam neki hogy akkor ő meg a cigarettát rakja le...erre ő hogy az nem olyan egyszerű,én meg hogy na akkor 2-en vagyunk :D,3 napja nem is beszéltünk
szerintetek mi az aranyközépút?
Nem is erről beszéltem, hanem arról, hogy nézd meg milyen ütemben halad ez a dolog. És előbb utóbb ez lesz a vége.
Így is tele vagyunk olyan fiatalokkal, akik mellett nem lehet végigmenni az utcán, mert undorítóak, köpködnek, káromkodnak, műveletlenek, és akkor még ezek után bárki megengedné a gyerekének, mikor ilyen mintát lát, hogy füvet szívjon?
Mert én garantálom, hogy az én gyerekem ezt nem csinálhatja és egyszer meg is fogja köszönni..
hát ha nem is próbálod ki,nem is érted meg...olyanról hogy tudsz vélekedni amit nem is ismersz igazán?ennyi erővel mondhatnám azt,hogy a marslakókat nem szeretem mert kicsik és zöldek,közbe nem is találkoztam velük én is csak hallottam h milyenek,na kb te így vagy a marijuannaval
szerinted amit az állam legalizál az egészséges? szerinted a kormányt érdekli hogy egsézségesen élünk? a f@szt...
csak tudjon mit jól megadóztatni (cigi,alkohol) és legyen pénz....magyarországon fél millió alkoholista van,ez a szám nő,annak ellenére h a népesség csökken...inkább ez járjon a fejedben,mint h a marijuanna káros....
Szia!
Szerintem az egyáltalán nem káros és nem sok,hogy két hetente egyszer szívsz füvet!
De a barátnődet is megértem,hogy azt szeretné,hogy letedd.
Viszont amit elvár tőled az eléggé kiakasztó. Az oké,hogy megkér,hogy tedd le de akkor ő is tegye le a cigit. Tegyetek meg ennyit egymásért!
Fontos,hogy tudjatok kompromisszumot kötni!
Írj neki és mondd el neki,hogy szokjatok le együtt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!