Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vehetnék neki születésnapjára?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. A barátom 26. Igazából, azért vagyok vele bajban, mert mindene megvan. Amire eddig gondoltam,az egy pc játék, mert azokért él hal, de nem hiszem hogy tizenezreket szívesen kidobnék egy ilyenre. Eddig mindig ki tudtam belőle húzni mit szeretne, de most nem segít :D És sajnos ötletem sincs. Ruhadarabot mindig együtt veszünk, azt úgy nem is vennék ha nincs ott, és sajnos tényleg mindene megvan...Mégis, nincs valakinek valami jó ötlete? Vagy jó hely, egy vacsorára?2012. máj. 28. 20:48
1/2 anonim válasza:
Inkább lepd meg egy romantikus estével :D Ha tényleg mindene meg van, akkor készülj neki estére kis lazítással. Készítsd el a kedvenc vacsoráját, esetleg masszírozd meg utána, teremts romantikus hangulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!