Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon csak kalandra vágyna és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak kalandra vágyna és visszajön? Én lennék a naiv?

Figyelt kérdés
A párommal évek óta együtt vagyunk együtt is élünk, gyerekünk is van. Decemberben el is jegyzett. Zűrös egy figura, rengeteg dolgot megtett már amit nem kellett volna. Az utóbbi félévben viszont mindennaposak lettek a viták a veszekedések, nem szívesen jött haza, de jött. Összeismerkedett egy nővel, engem hitegetett amíg rá nem jöttem hogy átver. Elküldtem, elment, de könyörgött, hogy fogadjam vissza. Egy darabig tartottam magam, aztán volt köztünk pár nap szünet, akkor úgy gondoltam egy próbát megér máshol, tiszta lappal. Ő is. Hívott, hogy beszéljük meg, mondtam rendben. Másnap nem jött, de beszéltünk, bár akkor már furcsa volt, majd 3.nap jött, mint egy idegen és közölte hogy ennyi. Én kikészültem teljesen, mert adtam volna még egy esélyt és azt hiszem meg is érdemelném, mert bebizonyítottam hogy szeretem és mire vagyok képes érte. Azt mondta értékeli, de bármit tehetek mert nem változik meg a döntése, ő most így gondolja. Azóta éli a világát, kezdenek összejönni a nővel, szórakoznak. A nő 10 évvel idősebb, 2 gyereke van. Azt ne írjátok, hogy egy ilyen után nem érdemes futni, mert ezt én is tudom, de látok benne még esélyt ezek után is. Tényleg nagyon szeretem, rájöttem hogy én hol rontottam el. Ő is megmondta,hogy szeret, de most így döntött. Nem hittem el, de olykor vannak olyan tettei amik tényleg azt tükrözik, hogy szeret.
2012. máj. 28. 07:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,ha kicsit durva leszek, de ettol falra tudok maszni...

A parod ELHAGYOTT, most massal van. Porig alazott, ott hagyta a sajat gyerekeit, es te meg abban remenykedsz, hogy szeret? Szerinted szeret?

18eves vagyok, es folyamatosan ezt csinaljak korulottem a lanyok. 'Igaz, hogy elhagyott, meg ugy beszel velem, mintha a seggebol rangatott volna elo, de szeret, csak nem meri bevallni'. NEM, nem szeret. A ferfiak nem igy mukodnek, nem 'taktikaznak, hogy erdekesebbnek tunjenek.

Szerintem ne remenykedj. Igen, lehet, hogy visszamegy hozzad, es akkor megnyered a szamar szerepet, hisz csak akkor kellesz neki, amikor nincs mas.

2012. máj. 28. 07:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Én nem fogok neked tanácsot adni. Felesleges.

Lesz egy szép nap (neked annyira nem szép), amikor vágyaid beteljesülnek (időre), aztán jön a pokol megint. De a reményeid megvannak amik életben tartják a "szereteted". Aztán egyszer a poklot is megfogod unni. Érezni fogod, hogy nem jó mellette. Azt érzed, hogy a fiatalságod elbäsztad a semmiért, és csak porontyot tudsz felmutatni ami szép volt. A fájdalom, a felismerés, hogy te csak moslékos vödör vagy (mert magadtól jössz rá erre, nem mi fogjuk ezt megmondani) és ebben a szörnyű kínban megszületsz te mint a főnix hamvaiból, és akkor majd tudod mit kell tenned nélkülünk is.

Én pedig arra kérem a tisztel válaszadókat, hogy ne válaszoljanak. Felesleges. Hagyják szenvedni a nőt. Ez bármily kegyetlen is a javára fog válni. Ezt a kálváriát már egy ismerősömmel végig jártam és azóta tudom, hogy vannak emberek, akiknek kötelezően végig kell járniuk a pokol legmélyebb bugyrát is, hogy aztán szülessen egy önálló személyiség, aki meri vállalni a felelősséget magáért. De amíg ez nem következik be, amíg csak a pokol kapujáig jutott el, addig mindig marad az "én mindent megtettem", a "van remény", a "talán újra együtt"...

Szóval kérek mindenkit, hagyja a kérdezőt, ez az ő élete, az ő története és a pokla. Minél előbb végig járja a reménytől vezérelve annál gyorsabban túljut rajta. De így sajnos senki nem tud rajta segíteni. Mert nincs szüksége rá. Nem tud élni vele.

Köszönöm.

2012. máj. 28. 08:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Először is egy nőnek legyen már egy minimális büszkesége. Ne add lejjebb, mert az már megaláztatás.

A másik,h szerintem,h mindenkinek jár egy esély, hátha megváltozik, de még 1 esély, meg még 1 esély..stb..

Ez csak ördögi kör, s szenvedés...

Legyen már önkritikád, s tudd mondani azt,h " állj , ne tovább". Ne akard,h kihasználjanak, vagy hülyének nézzenek, legyen már tartásod!!

Az orránál fogva veszed, s te még észre se veszed..

Sajnos az önámítás csapdájába estél, jó lenne kimászni belőle, míg nem lesz késő...

2012. máj. 28. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:
nem te rontottad el így nem neked kéne helyrehozni és bizonyítani a dolgokat. idővel rájössz erre. semmi esélyed nála,próbáld belátni végre.
2012. máj. 29. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!