Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most öszintén, miért nem kellek én senkinek?
teloszámot gond nélkül adnak. Persze másnapi randihajlandóság nem mindig kielégitő
ne gondold, hogy egyböl magamhoz hivom fel öket. Menjünk szépen sétálni a városba, vagy üljünk át egy kocsmába. A sok helyszinváltoztatás végén meg esetleg nálam kötünk ki. És igy elmondhatja a lány, hogy Ő ugyan semmiröl nem tehet. pedig tehet. Csak szánalmas a női fajta, és a legkisebb felelösséget sem szereti felvállalni.
Olyan igazi ordas lányokkal még nem sokat kavartam, de volt már, akit megdugtam, egy pár nappal késöbb este 10kor rögtönzött randin. Mai napig nem értem, hogy jött az össze.
Na szal van benne valami, hogy nem a legnagyobb szexuális önbizalommal rendelkezö lányokkal kavarok, de haverjaim eredményei nem azt mutatják, hogy ez bármit is számitana, mert egyik srác megujjazott buliban este 11kor egy olyan lányt, aki tök szolid, aranyos, tehát kilométerekre van a ribi kategoriátol. Mégis hagyta, hogy a srác kigombolja a nadrágját, lehuzza a zipzárt, és benyuljon a bugyijába. Mitöbb szerintem egyenesen AKARTA.
engem meg max annyi, hogy rángatnak ide-oda a buliba, hogy legyek a társasága, de arról szó sincs, hogy minél sötétebb helyekre vitetné magát, ahol minél sexuálisabb irányba terelödne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!