Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most öszintén, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most öszintén, miért nem kellek én senkinek?

Figyelt kérdés
Az elmult fél évben kezdtem el csajozni. Bulikban elég gátlástalanul mászok rá lányokra, de nem öntudatlan részeg módjára, hanem játékosan-férfiasan, ahogy azt kell. Smárolok a lányokkal nagyon rövid idő után, noha régen irigykedve néztem, akik csokoloznak bulikban. Az egyéb testrészek fogdosásáról nem is beszélve. Az egyetlen probléma, hogy ezek a lányok nem látják bennem a potenciális partnert. Más fiuk is ugyanigy nyomulnak és látszik, hogy a lány is tökre beindul, és már ott lebeg mindkettö elött, hogy szexelni fognak. De velem ez nem nagyon történik meg. Volt, hogy már hazarángattam lányt, de végülis elment haza busszal. Ez igy nagyon furcsa, hogy valójában csak ráeröltetem magamat a lányokra, és ők ezt vagy elfogadják vagy nem, de nem akarnak tölem még sexet sem igazán.

2012. máj. 27. 23:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem csak annyi, hogy félnek belemenni a szexbe...Játsszák az agyukat,flörtölnek veled,meg elhúzzák előtted a mézesmadzagot,de valójában vagy nem kellesz nekik, vagy csak szimplán ők a tapasztalatlanok.Most őszintén te kapcsolatot is eltudnál képzelni valamelyikükkel?Hisz ha annyira szimpi,akkor kérsz telószámot és elhívhatod randira vagy átbeszélitek az éjszakát és smárolgattok.Akár hazafelé buliból is el lehet menni gyrosozni,fagyizni,mászkálni akármi.
2012. máj. 28. 00:46
 12/16 A kérdező kommentje:

teloszámot gond nélkül adnak. Persze másnapi randihajlandóság nem mindig kielégitő

ne gondold, hogy egyböl magamhoz hivom fel öket. Menjünk szépen sétálni a városba, vagy üljünk át egy kocsmába. A sok helyszinváltoztatás végén meg esetleg nálam kötünk ki. És igy elmondhatja a lány, hogy Ő ugyan semmiröl nem tehet. pedig tehet. Csak szánalmas a női fajta, és a legkisebb felelösséget sem szereti felvállalni.

Olyan igazi ordas lányokkal még nem sokat kavartam, de volt már, akit megdugtam, egy pár nappal késöbb este 10kor rögtönzött randin. Mai napig nem értem, hogy jött az össze.

Na szal van benne valami, hogy nem a legnagyobb szexuális önbizalommal rendelkezö lányokkal kavarok, de haverjaim eredményei nem azt mutatják, hogy ez bármit is számitana, mert egyik srác megujjazott buliban este 11kor egy olyan lányt, aki tök szolid, aranyos, tehát kilométerekre van a ribi kategoriátol. Mégis hagyta, hogy a srác kigombolja a nadrágját, lehuzza a zipzárt, és benyuljon a bugyijába. Mitöbb szerintem egyenesen AKARTA.

engem meg max annyi, hogy rángatnak ide-oda a buliba, hogy legyek a társasága, de arról szó sincs, hogy minél sötétebb helyekre vitetné magát, ahol minél sexuálisabb irányba terelödne a dolog.

2012. máj. 28. 00:54
 13/16 A kérdező kommentje:
smárolásba nekem már nincs semmi extra, mert kb 10 perc alatt találok buliban lányt, aki smárol velem.
2012. máj. 28. 00:54
 14/16 anonim válasza:
Pontosan azert nem akarnak Veled szexelni, mert 'raerolteted' magadat rajuk! Ezt a csajok utaljak.. Ami meg a masik, pont mint a kutyak, ha valaki fel toluk, azt megerzik.. Mi is erezzuk a keztsegbeesest: 'kerlek, konyorgom, hadd dugjalak meg! Mar nagyon kene dugnom! Olyan ciki, hogy senkinek sem kellek!' NA NEM! ez nem mukszik! A szavaidbol azt vettem ki, hogy Neked sem tetszik a sajat modszered, vagy igen? Mert ha nem akkor mondjuk kiprobalhatnad a leghatekonyabbat: Legy onmagad, viselkedj termeszetesen (nem ugy, ahogy szted az emberek, masok termeszetesen viselkednek, hanem tenyleg ugy, ahogy ez beloled jon) es szedj fel ugy egy lanyt, ahogy Te csinalnad, nem pedig ugy, ahogy latod, hogy masok hogy csinaljak.. Hidd el, hatekonyabb lesz! (ird, meg a fejlemenyeket legyszi! :P )
2012. máj. 28. 03:01
 15/16 anonim ***** válasza:
hajaj nem attól lesz valaki érettebb és vagányabb hogy hány lány bugyijába nyúl be..
2012. máj. 28. 03:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Pont az ilyen "alfahímek" és egyéb idióták miatt nem járok bulizni. Hogy lehet a világon ennyi ökör, nem is értem!
2012. máj. 29. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!