Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből lehet rájönni ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet rájönni ha egy férj megcsalja a feleségét?

Figyelt kérdés

Mindenre kiváncsi vagyok, a tapasztalatokat is leírhatjátok.

Itt most nem arra célzok, hogy rajtakaptad, mert biztos hogy nem fogom rajtakapni.

Hanem hogy miből lehet mégis gyanakodni arra, hogy megcsalt? Hogyan viselkedik ilyenkor a férj..stb.stb.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. máj. 27. 21:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Figyelj, nőként mondom, hogy ebből ne következtess arra, hogy megcsalt, mert azt mondta, hogy neked vannak a legfeszesebb melleid. Nyilván bókolni akart és a te melleidet találja a legszebbnek, ebben nincs semmi más. Az én párom is mond olyanokat szinte hetente, hogy nekem van a legjobb popsim vagy ilyesmi.

Őszintén ha egyszer csal meg akkor nem sok esély van rá, hogy megtudd, ha nem bukik le, vagy nem mondja el magától. Felteheted neki a kérdést és figyelheted a reakcióját, de még ebből sem fogod megtudni biztosra. Ha megsértődik vagy zavarba jön, akkor csak még jobban fogsz gyanakodni, ha pedig határozottan azt mondja, hogy sose csalt meg talán megnyugszol egy kicsit.

Esetleg hazugságvizsgálóval tudhatnád meg :D

Vagy kérdezd ki minden apró részletről, hogy mit csinált odakint, és már ezzel bele tudod zavarni a történetbe ha hazudik. Vagy kérdezd meg tőle 2 hónap múlva újra, hogy meséljen arról a városról stb, aztán szépen tereld oda a témát, hogy pontosan miket csinált. És a hirtelen kitalált hazugságait addigra elfelejti, és ha nem ugyanazt mondja akkor...

De ha valaki megcsal egyszer általában megteszi újra, és előbb-utóbb lebukik. Attól, hogy egy hétig messze volt még nem kell ilyesmire gondolni. Ha egy férfi meg akarja tenni, akkor meg is fogja, tök mindegy, hogy milyen messze vagytok, talál rá alkalmat, de ha nem akarja megtenni, akkor egy hetet simán kibír.

Esetleg egy barátnődet akit nem ismer annyira megkérheted, hogy próbálkozzon be nála. Vagy amit már írtak, hogy belenézel a telefonjába. De én ezeket nem ajánlom.

Ahogy látom nem tudsz megbízni benne... Pedig ha nem adott okot rá, hogy ne bízz benne, akkor ez inkább a te hibád. Én is ilyen vagyok, nem bízom a páromban eléggé(pedig próbálkozok), de nem rendezek féltékenységi jeleneteket és nem is kutatok utána. Odafigyelek a viselkedésére és úgy vagyok vele, hogy előbb-utóbb rájövök ha megcsal.

3. voltam

2012. máj. 27. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!