Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, hogy ő sokszor nem tudná azt mondani rám, hogy szép vagyok, nem lát tökéletesnek. Ez természetes dolog? :S
Nem természetes. Még csak 3 hónapja vagytok együtt, ha szerelmes volna, tökéletesnek látna, mégha te lennél is a vasorrú bába...
Szerintem úgymond meg akart tisztelni az őszinteségével, de nem hiszem, hogy szerelemmel szeret.
Dehogy természetes.. remélem ezt nem gondoltad komolyan.
Legközelebb tegyél valami bántó megjegyzést a péniszére. Figyeld meg hogyan reagál, ha elkezd miatta hisztizni, nyugodtan hozd fel, amit ő mondott.
Elég nagy kreténség tőle :S
16L
Nagyon nem volt szép! Hogy tudott ilyet mondani Neked? ÁÁÁ
Nekem van egy idézetem, amit próbálok magam előtt tartani:
"Nem változtatok a hibáimon, akinek kellek úgyis elfogad, akinek meg nem, az eltaszít!"
Ne hagyd magad, később jobban meg fog bántani... Remélem minden jóra fordul...
ki az a f@sz aki mindenkit lepontozott? ez off volt bocs.
válaszolva a kérdésedre, a barátod bunkó volt és én tuti h nemviselnék ilyet el tőle.
azt énis megkapom h nemvagyok tökéletes, de nem testileg, hanem a tulajdonságaim alapján....de ebben egyetértek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!