Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami problémám belőle?
Pályakezdő tanárnő vagyok és megismerkedtem egy diákom bátyjával(velem egyidős 26 éves), de akkor még nem is sejtettem hogy ki ő.
Félek attól, hogy én leszek a tanárnő, akit az egyik diák bátyja dug.
Mit tanácsoltok, adjak egy esélyt a dolognak? Volt már valaki hasonló helyzetben?
attól függ, milyen iskoláról van szó
gondolom középiskola/gimnázium, a megoldás talán az, ha először mondjuk titokban tartjátok, aztán pedig megbeszéled a dolgot az öcsivel, hogy esetleg mit szól hozzá, vagy meg is kérheted, hogy ne verje nagy dobra
Hali
Miért csak dug? Mi van ,ha tényleg szeret? Majd elveri az öccsét aztán nem árulkodik. Szerintem a tanárnéninek is van magánélete amihez senkinek semmi köze ,csak el kell tudni választani a munkát az élettől az iskolában ne legyél "Marcsika" hanem Tanárnéni otthon meg mehet a "Marcsika"
Nem gondolom ,hogy hátrányod származna belőle.Főleg ,ha szeretitek egymást.
Szerintem sem lehet gáz belőle. Persze abban az esetben, ha nem veted magad rögtön a karjaiba gondolkodás nélkül. Ezt nem feltételezem, tehát szerintem ha mindenki helyén kezeli a dolgokat, akkor nem lehet baj.
Még azt vizsgálnám meg kicsit, hogy a bátyó megbeszél-e intim dolgokat az öcsivel. Mert ebből lehetne kellemetlen szituáció.
De am hajrá!
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!