Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az annyira szörnyű ha egy 13...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az annyira szörnyű ha egy 13 éves csajnak 16 éves a pasija?

Figyelt kérdés
A PASI NEM AKARJA MEGDUGNI,SZERETIK EGYMÁST!
2009. jún. 29. 20:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
65%
Tehát róLad van szó, nem pedig róLLad. De ebbe ne menjünk bele. Mindez addig szép és jó, amíg mondjuk a srác nem jön rá arra, hogy esetleg ő továbbléphetne, találhatna olyan lányt, akinek mondjuk nem 9-10-re kell hazaérnie, akivel nem a 7.-es tananyagról kell beszélgetnie, és esetleg nem verik meg a lány szülei, ha mégis megtörténik. De amíg mindkét félnek elég a szex nélküli kapcsolat, addig oké, de a srác már abban a korban van, amikor érdekli őt az, hogy milyen lehet, nemsokára pedig abba a korba ér, amikor ki is akarja próbálni.
2009. jún. 29. 20:46
 22/33 anonim ***** válasza:

pont ennyi idősek voltunk mikor mi összejöttünk barátommal.

én 13 ő 16.

azóta eltelt 3 év és még mindig együtt vagyunk. most én vagyok 16 ő 19 lesz augusztusban.

egyáltalán nem gáz.

2009. jún. 29. 21:57
 23/33 anonim ***** válasza:

Köszi mindenkinek a kommenteket :D

Lehet, hogy megun, de még együtt vagyunk! Igaz így most belőlle nem nézném ki, hogy olyan lenne mint a többi, de máások kívülről biztos másképp látják! Ám szerintem nem gáz ha 13 évesen 16 évessel jár egy csaj :D

2009. jún. 29. 22:22
 24/33 anonim ***** válasza:

"Hát igen, a "Magyar helyesírás szabályai" c. könyvet nem ártana néha lapozgatni. Pláne, hogy itt a nyár, időtök, mint a tenger, de inkább itt kérdezgettek. :)"

MIÉRT nem azért van ez az oldal?!

Sztem nem gáz, bár ez sok mindentől függ...Ha nektek jó akkor nem kell foglalkozni senki mással...Főleg nem idegenekkel ...:)

2009. jún. 30. 00:40
 25/33 anonim ***** válasza:
Én azt mondtam, hogy inkább tanulnának meg helyesen írni, minthogy itt kérdezgetnek mindenféle ostobaságot.
2009. jún. 30. 12:55
 26/33 anonim ***** válasza:
Én úgytudom, hogy azért van e az oldal, hogy tanácsokat kérjünk, illetve válaszokat adjunk! A korosztály nem mind1 :O? Nem értem miért kell lenézni a 13-14 éveseket!
2009. jún. 30. 17:28
 27/33 anonim ***** válasza:
Senkit nem nézünk le, egyszerűen fárasztó, hogy ugyanaz a csaj, aki a barátnőivel unatkozik nyári szünetben, felteszi ugyanazt a kérdést háromszor.
2009. jún. 30. 17:52
 28/33 anonim ***** válasza:
Senki nem nézi le őket, csak éppenséggel azt hiszitek, hogy annyira okosak vagytok, 17 éves vagyok, és 14 évesen nekem is az volt a mániám, hogy én mennyire érett vagyok, és ilyesmik. Hát röhögnöm kell a 14 éves énemen... Mondjuk én legalább értelmes dolgokat csináltam, nyelvvizsgáztam, tanultam, nem pedig hülye kérdéseket tettem fel...
2009. jún. 30. 18:35
 29/33 anonim ***** válasza:

Lehet, mert te stréber voltál! És csúnya biztos!

De viszont mi szépek vagyunk, és megtehetjök, hogy pasizzunk és bármi szal nem kéne h pofázzatok!!

2009. jún. 30. 18:53
 30/33 anonim ***** válasza:

Kicsikém, az nem stréberség, hogy valaki okos, és megalapozza a jövőjét ;)

Mellesleg nem voltam csúnya, volt barátom, és jelenleg is van, másfél éve. Ja, valamiben mégiscsak előnyösebb tulajdonságokkal rendelkezem: értelmes vagyok... ;)

2009. jún. 30. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!