Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek bejönnek a fiús lányok?
Hát én most egy fiúsabb leányzóba vagyok szerelmes :$ nekem ő a tökéletes külsőleg-belsőleg egyaránt, de nekem sincsen tipikus ideálom. A fiús lányok is lehetnek szexik és vonzóak, a lányos lányok pedig alap :)) én inkább kevertebb típus vagyok, mert szeretek sportos és laza lenni külsőleg, olyan fiúsan (viselkedésemben is meglátszik xD) de mégis szeretem a csajos dolgokat.
Az előző hozzászólóhoz hasonlóan tőlem is respect a társaságnak :D nekem is írhattok nyugodtan, ha barátkozni szeretnétek ;) 17/L
Nekem inkább a lányosabbak. :)
De talán csak azért, mert én "fiúsabb" vagyok. Bár nem öltözök fiúsan (inkább kényelmesen), nincs rövid hajam, de imádok focizni, unokaöcsémmel verekedni (ő üt én meg állom):D Szval inkább viselkedésben.
Az L wordben is azt a lepcses szájú Alice-t(Leisha Hailey) imádtam. :P
Szóval lányos, de nem kell csüggedni kérdező, sztem ha valaki beléd szeret, úgy fog szeretni ahogy vagy! :)
21/L
ui.: Mindjárt kezdődik a tv2-n a D.E.B.S. :P
hát valakinek bejön valakinek nem..
Én is "fiús" vagyok kinézetre eléggé. Belsőm meg elég érzékeny :)
a nőies,de nem a divatcicák jönnek be! :-D
fiús vagyok.aki ismerkedne,írhat privit! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!