Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoktatok a párotokkal olyat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok a párotokkal olyat csinálni, hogy pofozzátok, ütitek egymást hülyeségből?

Figyelt kérdés
Van, amikor hajnalban megébredünk amikor itt alszik, és pofozzuk, ütjük egymást pár percig és alszunk tovább. Nappal is előfordul, amikor tévézünk, hogy püföljük egymást. Veletek nincs ilyen? :D 23/L
2009. jún. 29. 19:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
persze:D szerintem nagyon vicces:D de mi pl ha párnacsatázunk durvábbakat is szoktunk egymásnak adni:D és csak röhögünk rajta:D én imádom:D de a szembe/orrba/fülbe/szájba nyúlás is megszokott:D:D:D
2009. jún. 29. 19:38
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Mi gyakran szoktuk kikötni és korbáccsal ütlegelni egymást, illetve egyéb éles, hegyes szerszámmal a másik nemi szervébe böködni. Nagyon muris! Aki szerint a szerelem a gyengédségről szól azt még nem verték meg igazán egy baseball ütővel! Ha javasolhatom legközelebb öntsétek le egymást sósavval, az az igazi móka!
2009. jún. 29. 19:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

19:59 - Ezen szétröhögtem magam :DDD

Amúgy kedves kérdező szerintem ti betegek vagytok :D

2009. jún. 29. 20:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Huhh az a macskás dolog nem semmi. Jót röhögtem! :D:D:D:D:D:D
2009. jún. 29. 20:35
 15/15 anonim ***** válasza:
párnacsata 4ever! exemmel én is csináltam, igaz, csak a fenekét csapkodtam. Meg persze a párnacsata. Mindig szex lett a vége :D
2009. jún. 29. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!