Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoktatok a párotokkal olyat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok a párotokkal olyat csinálni, hogy pofozzátok, ütitek egymást hülyeségből?

Figyelt kérdés
Van, amikor hajnalban megébredünk amikor itt alszik, és pofozzuk, ütjük egymást pár percig és alszunk tovább. Nappal is előfordul, amikor tévézünk, hogy püföljük egymást. Veletek nincs ilyen? :D 23/L
2009. jún. 29. 19:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
nem..
2009. jún. 29. 19:28
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
LoL:D:D:D ha nektek ez jó, akkor csináljátok! Nekünk ez a levegőben-pofozkodásban kimerül:):)
2009. jún. 29. 19:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
nem!
2009. jún. 29. 19:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
velem sincs ilyen. de bnőm mesélte, h ők is szoktak ilyeneket csinálni hülyeségből.. másfél évig kb együtt voltak.. lassan egy hónapja nincsenek együtt ez miatt. Mert a kisütésekből nagy ütések lettek.
2009. jún. 29. 19:31
 5/15 anonim ***** válasza:
58%

Engem a barátom folyton ütöget, csipked és harapdos. NA és imádja kiszívni a nyakam, a hasam a combom a vállam.. vagy ahol épp rájön xD

persze nem úgy ütöget, hogy nagyon fájjon csak, hogy érezzem, hogy ott van.:):)

Az elején nagyon zavart, de most már rendesen hiányzik ha épp nem csinálja..:D

6/15 anonim ***** válasza:
55%

Nem.

Max. seggrepacsi, de az elől is ált. elugrunk. Ha mégis eltaláljuk a másikat, azért úgy, hogy ne fájjon.

Ez "érdekes" amit írsz.

7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, és nem is hiányzik...
2009. jún. 29. 19:32
 8/15 A kérdező kommentje:

Ha megyek és ő mögöttem jön, utálom, ha a hátsómra üt. Ezt mindig is utáltam. De szerencsére nem szokása ez, a volt barátomnak volt mániája.

Régebben az orromba akart belenyúlni, meg a fülembe, szemembe. Átvettem ezt tőle és utálja. :)

Macskáimnak, amíg voltak, ásításkor bele szoktam nyúlni a szájukba, most a barátommal is ezt csinálom és ezért "óvatosan" ásít.. :D

2009. jún. 29. 19:36
 9/15 anonim ***** válasza:
36%
Mi szoktuk egymást ütögetni meg csipdesni meg egyebek, pedig már 27 éves vagyok :DDD ez olyan gyerekesség, de ki kell adni a feszkót, ez nem gáz. Inkább minthogy drogos legyen vagy mittom én :) 27/L
 10/15 A kérdező kommentje:
Mi sem durván csináljuk.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!