Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves lányok, milyen idős lenne a maximum?
4-5 évvel a pasi nyugodtan lehet idősebb.
Nem hülyék!!!
15 éves koromban én egy 19 éves pasival jöttem össze!!
A velem egy idős fiúk 90%-a felelőtlen és gyereknek képzelik magukat. Meg nem tudják hogy mi kell a lányoknak!!!!
22/L
16 évesen 23 éves pasim volt, és nem volt egy jó élmény. Utána max 18 évessel jártam.
20L
"A velem egy idős fiúk 90%-a felelőtlen és gyereknek képzelik magukat. Meg nem tudják hogy mi kell a lányoknak!!!"
tegyük fel hogy minden 14-18 éves lány így gondolja. akkor a mostani 14-18 éves fiúk honnan tudják meg mi kell egy nőnek ? és egy 18 év alatti lány még ne járjon 18+-os férfival és 18 év alatti lányok ugyanolyan komolytalanok mint a korukban hozzájuk illő fiúk. egy idősebb huszas pasival ne kezdjenek nem értik meg egymást és nem is fogják.
de mégegyszer megkérdem hogy ha nem kellenek a 18 év alatti fiúk akkor honnan fogják tudni hogy mi kell egy nőnek?!
én azon a véleményen vagyok hogy max 2 év plusz mínusz.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!