Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy muksónak 80-90 nője is volt életében?
Figyelt kérdés
A szóban forgó ember 45 éves, és ezt állítja. Szerintem b*romság, de kíváncsi vagyok, van-e valaki, aki szerint reális ez a szám.
Mellesleg, mi a hívogató abban bizonyos nőknek nőknek, ha egy fószer ennnyi kalandot mond a magáénak? Én is nő vagyok ugyan, de el nem bírom képzelni, hogy miért vannak egyesek hasra esve az ilyen analfahímek előtt.
2012. máj. 27. 11:00
1/14 anonim válasza:
Persze, hogy létezik. Ők szerintem a tipikus - még 40 évesen is egyedülélő, buliznijáró "örök fiatalok".
Én mondjuk erre nem lennék büszke, ez gyerekes gondolkodásmód, szerintem.
20f
2/14 anonim válasza:
első vagyok. megjegyzem örülnék, ha így menne a "döntögetés" . :)
3/14 anonim válasza:
Ha belegondolsz, hogy elkezdte 15 évesen,ha volt harminc év alatt, 90 nője, az évi 3, persze átlagba, ami nem is olyan sok...
37 / F
4/14 anonim válasza:
Elképzelhető, de a férfiak szeretnek túlozni! Viszont az is tény, hogy a buliban lévő lányok 20-30%-a megkapható egy éjszakára 2 óra ismeretség után, ha egy nagyobb városban lakik, akkor abszolút megoldható a dolog.
5/14 anonim válasza:
Analfahím, ez tetszik:-D. Ha írni nem tud, legalább...
6/14 anonim válasza:
Simán létezik! De szerintem az 1órásokat is beleszámolta...
7/14 anonim válasza:
mért ne létezne, 22 évesen már 20 fölött járok.
8/14 A kérdező kommentje:
Így tényleg nem tűnik olyan elképzelhetetlennek, köszi a válaszokat. De ettől még iszonyat kiábrándító ez a hozzáállás.
2012. máj. 27. 11:27
9/14 anonim válasza:
Hallod, Genghis Khan ról hallottál már :D?
10/14 A kérdező kommentje:
11:30 - a Mongol Birodalom uralkodója volt 1100-1200 körül. Ma viszont 2012-t írunk és itt közel sem uralkodókról van szó. Ezért ciki a skalpvadászat.
2012. máj. 27. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!