Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ki akarja használni a biszexségemet. Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Minden vágya az édeshármas, csak én nem akarom. Nem osztozkodok senkivel sem a pasimon. Voltam már lánnyal, és külön jobb. szeretem a barátom, csak nem tudom elképzelni egy másik lánnyal2012. máj. 27. 01:30
1/12 anonim válasza:
Szerintem semmiképp se menj bele ha nem akarod.Meg fogod bánni és nem bírod majd elviselni a történteket.Ne csináld.
2/12 anonim válasza:
Egyszer kért tőlem ilyet egy faszi,de ő nem is szeretett igazán,nem is mentem bele.
3/12 Macs1209 válasza:
Jogos. És ha vége lenne köztetek, akkor még simán le is ribancozna... vagyis több oka lenne rá.
Ha 1x felhozta, és elküldted a rákba, akkor oké, de ha
erölteti, akkor ott komoly gondok lesznek.
4/12 anonim válasza:
Ha szeret, és megmondod neki, hogy neked rosszul esne ha más lány is ott lenne, akkor meg fogja érteni, sőt még örülni is fog neki, mert ez azt jelenti hogy számodra fontos.
5/12 anonim válasza:
a megoldás: LADYBOY (shemale, travi, stb)
6/12 anonim válasza:
Az én barátom is egy időben azzal jött, hogy vegyünk be még egy lányt, blabla. Mondtam neki, hogy oké, de akkor jön még egy fiú is. XD Így már nem érdekelte a dolog, és azóta nem is zaklat ezzel. :D
7/12 anonim válasza:
Nekem volt pelda arra is, hogy igent mondtam es arra is, hogy nemet es egyiknek sem volt happy endje. Az akivel vegulis egyutt maradtam, soha nem kerte. De ezt minden parnak sajat maga kell, hogy eldontse.
9/12 anonim válasza:
te nem biszex vagy hanem egy látens buz1
10/12 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki.De úgy hogy 2 pasival,vagy hogy megkérded az egyik barátnődet hogy száljon be ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!