Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú, aki nekem nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, aki nekem nagyon tetszik, de tudom, hogy neki fontos az, hogy a barátnője tudjon csókolózni, stb. (Lent bővebben írtam róla) Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sosem volt pasim, nyárra terveztem az elsőt.

Ez a fiú most ballagott el, és úgy tudom volt már olyan barátnője akivel azért szakított, mert a lány nem tudott csókolózni! E mellett még olyanról is hallottam, hogy neki már volt szexuális kapcsolata is. Mint említettem sosem volt még barátom, ezért még alig tudok valamit ilyen téren. Nem szeretnék járni vele, mert tudom, úgyis szakítana velem! Kérlek segítsetek!

2009. jún. 29. 18:05
1 2
 11/11 anonim válasza:
Figyelj. Úgy próbáld meg kideríteni ,hogy bejössz-e neki ,hogy mond azt neki ,hogy nincs kivel felmenned a városba(bár nem tudom ,hogy szoktál-e csavarogni)és elhívod. Aztán már ott szemtől szemben ráfogsz jönni. Mert azt látod egy fiún ha bejösz neki. Ha azt veszed észre ,hogy igen akkor rajta. Indulhat a flörtölés:)
2009. júl. 17. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!