Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés

Van olyan ,hogy valaki együtt van valakivel,aki nem az álmai nője, kíváncsiságból(férfire gondolok),és beleszeret idővel?

Létezhet ilyen?

2012. máj. 26. 11:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%

Ha te vagy a nő, akkor szép álmokat. Minden brazil sorozat erről szól, csak kár, hogy mese.

Ha te vagy a férfi, akkor pedig lebeszélnélek. Az érzéseit senki sem tudja irányítani. Ne áltasd szegényt! Keress olyat, akihez tényleg vonzódsz!

2012. máj. 26. 11:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Ha nem lett volna semmilyen vonzódás köztünk,akkor minek volt velem együtt (szex)?
2012. máj. 26. 11:14
 3/11 A kérdező kommentje:
Azóta is folyamatosan velem van.Ő teljesen mást mond egyébként!Amit leírtam én éreztem úgy,de lehet tévedek.
2012. máj. 26. 11:15
 4/11 anonim ***** válasza:

azért mert aznap este _____ volt.

ahova beírhatod, hogy részeg, kanos, hülye, stb. (de ezek bármelyik kombinációját is)

egyébként persze, biztos van ilyen. de az azért lehet, mert a férfi belenyugodott, hogy nem szilikonos szőkékkel fog megöregedni.

2012. máj. 26. 11:25
 5/11 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező tudod mi jutott egyből eszembe?Vannak olyan nők

akikkel ha lefekszik egy férfi akkor úgy érzik szereti/szerelmes beléjük.Csakhogy a szexualitás nem csak afelé az ember felé fejeződhet ki aki a párunk.Sőt vannak akik nem finnyásak olyan nőt "megdugni" aki nem vonzó számukra csak a vágyukat élik ki,ennyit tudok mondani.

2012. máj. 26. 11:45
 6/11 A kérdező kommentje:

Utolsó.Biztos van ilyen is.De nem mindenki olyan mint amit leírtál.Akkor nem lenne velem már,elég régóta együtt vagyunk.

Amire rájöttem mindig mikor vélemény mondunk a másikról saját magunkról tesszük azt!

2012. máj. 26. 11:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem így lett barátnőm. Elég kellemetlen, hogy azelőtt szerelmes voltam a lányokba és nem lett belőlünk semmi, a párommal pedig nem is akartam semmit és BUMM, összejöttünk. 2-3 hónapig tartott, amíg úgy tényleg beleszerettem és egy párnak éreztem magunkat.

Mivel "nem álmaim nője" jelenség, a vége elég szomorú lett.

21F

2012. máj. 26. 11:57
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó.Mi lett a vége?Én is hamar szerelmes leszek.De idáig csak hazudós alakokkal találkoztam.Remélem most nem csalódok.Csak nagyon félek.Amugy sokan szeretnének velem összejönni, de válogatós vagyok.Talán a csalódások miatt is.Most úgy néz ki találtam egy olyat aki megfelel nekem.
2012. máj. 26. 12:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Téged nem ismerlek,nem alkottam rólad véleményt csak az érzésemet írtam le a rövidke kérdésed olvasása után,te sem ismersz engem viszont elég jól visszavágtál,így segíts másoknak...
2012. máj. 26. 12:28
 10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó ne haragudj nem akartalak megbántani.Bocsánat.Csak nekem is az a bajom hamar szerelmes leszek,de én csak a szerelmemmel szeretnék lenni.Majd meg örülök ha nem látom.
2012. máj. 26. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!