Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet ilyen kapcsolat?
Van olyan ,hogy valaki együtt van valakivel,aki nem az álmai nője, kíváncsiságból(férfire gondolok),és beleszeret idővel?
Létezhet ilyen?
Ha te vagy a nő, akkor szép álmokat. Minden brazil sorozat erről szól, csak kár, hogy mese.
Ha te vagy a férfi, akkor pedig lebeszélnélek. Az érzéseit senki sem tudja irányítani. Ne áltasd szegényt! Keress olyat, akihez tényleg vonzódsz!
azért mert aznap este _____ volt.
ahova beírhatod, hogy részeg, kanos, hülye, stb. (de ezek bármelyik kombinációját is)
egyébként persze, biztos van ilyen. de az azért lehet, mert a férfi belenyugodott, hogy nem szilikonos szőkékkel fog megöregedni.
Kérdező tudod mi jutott egyből eszembe?Vannak olyan nők
akikkel ha lefekszik egy férfi akkor úgy érzik szereti/szerelmes beléjük.Csakhogy a szexualitás nem csak afelé az ember felé fejeződhet ki aki a párunk.Sőt vannak akik nem finnyásak olyan nőt "megdugni" aki nem vonzó számukra csak a vágyukat élik ki,ennyit tudok mondani.
Utolsó.Biztos van ilyen is.De nem mindenki olyan mint amit leírtál.Akkor nem lenne velem már,elég régóta együtt vagyunk.
Amire rájöttem mindig mikor vélemény mondunk a másikról saját magunkról tesszük azt!
Nekem így lett barátnőm. Elég kellemetlen, hogy azelőtt szerelmes voltam a lányokba és nem lett belőlünk semmi, a párommal pedig nem is akartam semmit és BUMM, összejöttünk. 2-3 hónapig tartott, amíg úgy tényleg beleszerettem és egy párnak éreztem magunkat.
Mivel "nem álmaim nője" jelenség, a vége elég szomorú lett.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!