Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma már nem szokás megköszönni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már nem szokás megköszönni, ha meghívnak valamire?

Figyelt kérdés
Az én szokásom az, hogy ha randizok egy lánnyal, mindig meghívom az elején mindenre. Később, ha összejövünk, gyakran szívesen kifizetem a részét, de nem bánom ha néha kifizeti a sajátját, azt hogy visszahívjon igazából nem is várom el, max. kellemes meglepetés olykor ha mégis így tesz. Azonban egy valamit elvárok, azt, hogy ilyenkor ha meghívok egy lányt mozira, italra, ebédre, legalább megköszönjék! Azonban van akinek ez nem fér ki a száján, de olyannyira hogy egyszer sem fordult elő a vagy 20 alkalomból eddig. Ez normális? Ez már a második ilyen barátnőm, egy ilyen lányt egyszer már elküldtem emiatt.

2012. máj. 25. 22:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

az nemjó ha nevelni akarod,nem vagy az apja.

farkald meg az ilyet ha tudod,aztán mehet.

tartósra meg normálisat érdemes választani.

azok közül akikkel össze is jöttem,mind meghívott fagyizni,moziba,stb,ugyanúgy.

és mivel sokkal kevesebből gazdálkodnak általában a nők,ezért ezek az alkalmak különösen jól estek/esnek.

egyébként a következő probléma meg az lesz majd,amikor találsz egy ilyen normálisabb lányt és pár év múlva ugyanolyan lesz ő is mint akiket írtál,simán elparasztosodhat.

ilyenhez is volt szerencsém,de azt majd egy következő kérdésedhez.

2012. máj. 26. 03:56
 12/12 anonim ***** válasza:
De hát, ha nem teszed szóvá, és továbbá is nyeled a békát, és majd egyszer még valami más is lesz, és kiteszed, akkor ő meg áll és néz rád, hogy most mi történt? Ne maradjanak benned ilyen kimondatlan tüskék, inkább legyen kínos pár pillanatig, minthogy ez sokáig rosszul essen. Nálam is volt jó pár ilyen, szerencsére mindig eszembe jutott szóvá tenni, hogy ez most mi, nem értem? És mindig meg tudtuk eddig beszélni a párommal, ezért nincsenek elfojtott és ki nem mondott indulatok.
2012. máj. 26. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!