Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hanyagol el ennyire?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt, minden tökéletes volt :) Állandóan keresett, éreztem,hogy mindig velem szeretne lenni,stb. :) Körülbelül egy hete az idegeskedésem ( vizsgák miatt )ráment a kapcsolatunkra és nem voltunk annyira egy hullámhosszon. Most pedig kezd olyan lenni a kedvem,mint ez előtt, nem is idegeskedek,és ezt neki is kihangsúlyozom nagyon. Ő viszont teljesen elhanyagol.. Délután beszélünk pár szót,akkor is én írok neki, ő nem. Én csörgetem,becézgetem,stb. Miért ilyen? :( mit tegyek,hogy ugyanannyit foglalkozzon velem,mint régen? Mindig csak arra tudok gondolni,hogy máskor milyen jó volt :) Most meg mintha nem is léteznék,nem hiányoznék neki, és csak akkor szeretne velem beszélgetni ha muszáj. Megígérte,hogy kibírja a vizsgaidőszakomat. Én meg már teljesen úgy viselkedem vele mint régebben. Miért van ez? :/

2012. máj. 25. 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Talán hagyni akar tanulni?

Amúgy nem kell állandóan a másik nyakán lógni, hogy kimutasd a szeretetet. Lehet, hogy picit besokallt, talán túl gyorsan mennek neki a dolgok. Az is lehet, hogy gy kis levegőt szeretne kapni.

Szerintem most koncentrálj a tanulásra, aztán majd beszéltek.

Ne te keresd mindig őt, mert némelyeknek ez zaklatásként jön le. (tehát egy idő után teher a számukra)

2012. máj. 25. 21:04
 2/3 A kérdező kommentje:
attól félek talált valaki mást, még én hisztiztem :/
2012. máj. 25. 21:06
 3/3 anonim válasza:
Jaj, nekem is ilyen volt a fiúm! Osztálytársak voltunk és mondtam neki, hogy szeretnék egy kis teret. Ezt teljesen félreértette és volt, hogy nem is keresett egy nap, vagy elkerült. Meg kell beszélni vele, hogy most már minden oké, és hogy szeretnél többet vele lenni:)
2012. máj. 25. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!