Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi párkereső és mégis egyedülálló ember?
Állítólag a lakosság 60%-a egyedülálló. (Ide most csak 14+ éveseket értve.)
Ráadásul a nők egyharmada szex nélkül is el van egész életében. Szóval ez a pasiknak nem jön be. A hapsik meg szeretnek nagykanállal élni.
Ez a felgyorsult világ hátránya. Én sokat csajozom, sokat ismerkedem, de eddig egy oylan lánnyal találkoztam ,akit szívesen elvennék feleségül. Igaz nekem 1 év átlagban kell, míg azt mondom valakinek, hogy szeretlek. Ezt osk nő ki se várja, nekik 1 hét után kell mondani. (Ami nem tudom miért fontos, hisz bárkinek lehet mondani.Sőt, egyik héten ennek, másik héten annak stb. Ma már semmit nem jelent ez a szó.)
Ja és egyre több lesz az egyedülálló. Nézd meg a harmincas korosztályt. Egyik haverom 34 éves és egyszerűen nem talál magának olyan nőt ebben a korosztályban ,aki ne lenne elvált 1-2 gyerekkel.
És a második válaszolónak igaza van: a pasik nem tepernek (kevés aki csinálja), a nők meg nem érdemlik meg, hogy teperjenek utánuk (pontosabban csak kevés érdemli meg).
És hiába van tele a part párokkal, kit érdekel? Én dolgoztam uszodában és figyeltem a párokat. Fiatal párokat. A legtöbben az 5-8 órás ottlétük alatt egy mukkot nm szóltak egymshoz, illetve csak alig. Se kézfogás, se semmi. Szóval attól hogy valaki meleltt állsz, még nem jelenti azt, hogy valakivel vagy is.
Vegyük az én példámat.30 vagyok egyedül már egy jó ideje.Valóban a kezdeményezés nem az erősségem, mégha meg is próbálom, nem vagyok erős benne.Persze attól függ kihez mérik,hasonlitják a kezdeményezésem minőségét(valami filsorozatban látott szereplőhöz vagy álombeli királyfihoz).Pontosan nem tudom mire gondolnak egyesek mikor azt mondják, hogy nem tudnak küzdeni egy csajért, de ha egy csaj úgy viselkedik az elején mint egy flegma, orrát fennhordó ne mondjam mi, akkor az nekem nem küzdés, csak felismerés, hogy ezért nem érdemes erőt fesziteni.
Nem kapok társat és egyedülálló vagyok 2 okból.Mivel kinézet, magasság megvan igy a gond a házról házra járó árusitó meggyöző képességének hiányáról van szó, hogy hasonlattal éljek.Egyesek mondják tanulnivaló, nekem eddig nem jött öszze.Második ok az, hogy nem jön be nekem akárki, de hát ez természetes, mindenkinek számit valamennyire a kinézet.Én a soványt szeretem és az édes arcút, azok meg vagy foglaltak vagy azt hiszik ők ... a spanyol viaszt, a jégtöréshez meg nem értek.Végeredményben ki a hibás, gondolom csak én...
Igen, a csúnya pasik elvárják, hogy őket szeressék, de ők nem jönnének össze, hasonlóan csúnya lányokkal, akik taszítják őket. :D
A hiba ott van, hogy hülyék az emberek, kivétel nélkül. Ezen nincs mit magyarázni.
ma 11:53
Hát haver, irigyellek, hogy ennyire igénytelen. :D
Tudnék neked pár bálnát átpasszolni, akik biztos örülnének már egy f@sznak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!