Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor csokolozunk a baratomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor csokolozunk a baratommal, mindig fogdos. Felmerult bennem az a kerdes, hogy nem-e csak Azert van velem?

Figyelt kérdés
Mindig mikor csokolozunk, tapogat,fogdossa a mellem, es sokszor meg Oda is nyul. Meg nem fekudtunk le egymassal (szuz vagyok).AMugy 2 honapja vagyunk egyut.Neha tenyleg erzem hogy tart hozzam, de neha emiatt teljesen letorok.Van erteleme aggodnom? Ugye nem csak azert van velem hogy lefektessen?
2009. jún. 29. 10:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
ez náluk genetikailag kódolt. ha két ember együtt jár akkor ez teljesen normális ha csak ketten vagytok. de ha társaságban is csinálja állítsd le mindenképpen!
2009. jún. 29. 10:21
 2/14 A kérdező kommentje:
koszi a gyors valaszt. Amugy nem, tarsasagba nem csinalja!
2009. jún. 29. 10:24
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
Ha téged ez ennyire zavar, akkor még ne járj senkivel. Inkább örülnél neki, hogy odavan érted. Naná hogy le akar fektetni! Hiszen arra megy ki a játék, de amellett biztos szeret is. jajjjjj
2009. jún. 29. 10:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én értem a problémát. Te romantikus, gyengéd-szenvedélyes csókolózást szeretnél, és esetleg azt, hogy lassan, amikor már jól benne vagytok, csússzon ide-oda a barátod keze - nálam a volt kapcsolatomban ez olyan szitukban jelentkezett, amikor ketten voltunk ugyan, kihalt, de nyilvános helyen (pl. park, folyópart). Úgy szerettem volna romantikusan összebújni, csókolózni, erre össze se ér a szánk, már markolja a mellem. Ráadásul csókolózni nyelvvel meg nem szeretett. Nekem ez nem izgató!

Csak azért mondtam el, hogy lásd, egy embernek már nem szűzen, 20 fölött is igénye lehet eg ykis romantikára, márpedig a túlságosan nyomulós taperolás nem izgató, pláne nem romantikus!

Más megoldás nincs, mondd el neki, mit hogyan szeretnél, mondd el neki, hogy Neked a taperolás nem izgató. Lehet, hogy nem fogja megérteni, az én exem azt vágta a fejemhez, hogy neki a nőjét nehogymár ne legyen joga megfogni, és amiket mondok, azok egy takarítónőhöz illő álmok. Kivágtam. Hátha a Te barátod megérti...

2009. jún. 29. 10:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nállunk is ez volt a probléma.Mivel nekem első kapcsolatom, borzasztóan zavart az elején, hogy fogdos mikor csókolozunk. Ő mindig mondta, hogy mondjam bármi ha zavar, én pedig megmondtam hogy kicsit fogja vissza magát,mert számomra elvesztette minden varázsát a pillanat azzal, hogy közben ide-oda kalandozott a keze,mert nekem is az volt az érzésem, hogy csak le akar fektetni. De bebizonyitotta, hogy tényleg szeret, s hogy megbizhatók benne maximálisan így már nem zavar a fogdosás, sőt.

Mindenképpen beszéld meg vele a dolgot!

2009. jún. 29. 10:50
 6/14 anonim válasza:
87%
Igazából ott kellett volna kezdeni, hogy hány éves vagy? Mert ha 13 akkor jobb lenne nem tűrnöd. És van egy olyan tippem hogy fiatal vagy még nagyon a szexhez.
2009. jún. 29. 11:03
 7/14 A kérdező kommentje:
17 vagyok.
2009. jún. 29. 11:04
 8/14 A kérdező kommentje:
nem maga a teny zavar hogy fogdos, hanem az hogy Mindig ezt csinalja.
2009. jún. 29. 11:05
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
az én barátom is fogdos csókolózás alatt, de én nemvagyok már szűz, és egyáltalán nemis szexelünk minden csókolózás után. ugyanis nemazért fogdos csók alatt mert most rögtön szexelni akar, hanem mert a barátnője vagyok, és sztem ez megengedett h csók közben fogdosson, főleg hacsak akkor csinálja, mikor 2esben vagyunk. és egyáltalán nemakar minden csók után szexelni. így jobban élvezi a csókot. meg ha máűr szex nincsen, mért ne fogdoshatna? attólmég nemveszted el. sztem ezzel netörődj. teljesen normális.
2009. jún. 29. 11:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Az, hogy szeret a pasi, és nem kihasznál, alap, és nem jogosítja fel mindenre. Attól a testem még nem a tulajdona, amit bármikor, bárhogy megfogdoshat. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem szeretem őt, hanem azt, hogy ember vagyok, akinek az igényei ugyanannyit érnek, mint az ő igényei. Tehát ha az adott formában nem tetszik a taperolás, ne tűrd, hanem húzódj el és őszintén mondd meg, mi a problémád. A "taperolást" mondjuk én is szeretném élvezni, márpedig én kellő "bevezető" nélkül nem élvezem azt, hogy 2 másodperc után a mellemet vagy a nemi szervemet markolássza. Hiába tudod, hogy szeret a pasi, attól még ugyanúgy szexuális tárgynak érezheted magad. Ne bonyolodj olyan vitába, hogy ez az érzésed "jogos"-e. VAN, és a pasidnak, ha szeret, figyelembe kell venni. amgyarázd el neki, hoyg TUDOD, hogy szeret, de Neked így akkor sem izgató a dolog.
2009. jún. 29. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!