Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikorra fogom kiheverni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikorra fogom kiheverni, hogy megcsalt a párom? Tavaly nyáron történt, nagyon megviselt, azóta sem dolgoztam föl.

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 08:55
 1/8 anonim ***** válasza:
legrosszabb érzés a szakítás és megtudni, hogy a szerelmed másnál keresi a boldogságot.. mennyit voltatok együtt? vagy még együtt vagytok? szerintem próbáld újra kezdeni.. egy évet szomorkodtál, ezalatt beláthattad, hogy a szerelem nem csak rózsaszín, és ő meg sem érdemli a nagy szereteted ha csak úgy megcsalt.. ha ő ennyibe vett téged, nem éri meg hogy egyáltalán gondolj rá.. itt a nyár, járj el társaságba, biztos tudsz találni olyat, aki csak téged szeret és veled boldog nem kell más..
2009. jún. 29. 08:59
 2/8 A kérdező kommentje:
ez egy 4 éves kapcsolat,még mindíg együtt vagyunk.Állítása szerint nagyon megbánta és nagyon megijedt,hogy elveszíthet,szeret..stb.Csak azt nem tudom,hogy megteszi-e újra?Létezik,hogy kutyából mégis szalonna legyen???
2009. jún. 29. 09:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, létezik, vannak olyanok, akik megváltoznak, és többet másra se néznek... csak az a baj, hogy a többség (kb. 90%) megteszi újra, főképp akkor, ha a párja megbocsát neki, mivel szereti... meg vannak róla győződve, hogy újra megbocsát neki :S Ha az elsőt megtudta, akkor többet is :S :S :(

Én szakítottam volna, nem bírnám elviselni, hogy máshoz ért hozzá, másra nézett úgy, ahogyan rám szokott, egyszerűen megőrölnék...!!!! Nem bírnám mellette! Te erős vagy! Minden tisztelet a tied! Beszélj vele, mond el, hogy nem bízol benne, félsz... 4év hosszú idő, és nagyon fáj neked, hogy ezt tette...

Remélem megoldódik! Minden jót kívánok!!

2009. jún. 29. 10:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát nézd ha megbocsátottál neki, akkor már kőár sopánkodnod, ezt majd az idő eldönti, hogy helyesen döntöttél e avagy sem, a mellékelt ábra viszont azt mutatja, hogy kutyából nem lesz semmi.Én kívánom neked azért, hogy megtudj erről feledkezni, ha valóban egy rendkívüli srácról van szó.
2009. jún. 29. 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:
kőár= késő lenne az előzőt én írtam
2009. jún. 29. 10:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha képest volt megcsalni nem ér annyit, hogy te érezd rosszul magad miatta. Én épp ezért szakítottam volna vele. Még most sem késő. Nem akarlak rábeszélni semmire, de ez neked sem jó, nem?
2009. jún. 29. 13:26
 7/8 A kérdező kommentje:

De a helyzet sajnos nem ilyen egyszerű,hogy akkor keresek mást.1:szeretem,2:még annál is jobban szeretem,3:van egy gyönyörű kislányunk,aki pont akkor fogant,amikor a botrány volt...És úgy érzem,hogy ez gyökeresen megváltoztatta az életét.

Remélem van remény:)

2009. jún. 29. 14:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Pont ilyen helyzetben vagyok, szeretnék veled beszélni erről, megosztani a tapasztalatokat. Nekünk 3 évig tart(-ott), és én azt tapasztaltam, hogy ha a bizalom sérült, akkor lehetetlen újra úgy visszaállítani, amilyen előtte volt, legalábbis nekem lehetetlen. Ha gondolod írj nekem priviben.
2009. jún. 30. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!