Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmesek vagyunk egymásba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmesek vagyunk egymásba, mégis úgy érezzük, hogy nem működhet. Miért?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt, szerelmesek vagyunk egymásba. Párom 8 évvel idősebb, néha emiatt vannak kisebb súrlódások, de mindig átvészeljük. Kevés közös programit csinálunk, mert sokat dolgozik és nagyon fáradt. Munka után beül 1-2 sörre a haverjaival a melóhelyük melletti szórakozóhelyre. Nem sajnálom tőle ezt, de mégis zavar, hogy tőlem veszi el ezt az időt. Tegnap azt mondta:

"nem szerethetlek, mert te 18 éves vagy,én 26, és nem egyezik meg az életvitelünk!". Rettenetesen rosszul esett. Tudom,hogy szerelmes, látom rajta, én is az vagyok. Imádok vele lenni, jó vele sétálni, beszélgetni, a szex meg leírhatatlanul jó! Nem akarom elveszíteni, ő sem engem, de érezzük, hogy ez így nem jó. Sokszor hajtogatja, hogy el fogom hagyni, mert találok egy olyan srácot, akinek több a szabadideje. Ő is érzi, hogy keveset foglalkozik velem, tegnap már sírtam is miatta. Mikor látta, hogy sírok, azt ígérte, változtat. Van rá esély? Van értelme változtatnunk? Én képes vagyok érte megváltozni, ha ez kell, hogy jó legyen a kapcsolatunk. Hűséges, türelmes vagyok, szolidan hisztizek. Nem járok el bulizni, egy rossz szava sem lehet rám. :( Szakítsunk annak ellenére, hogy imádjuk egymást? Fog ez változni? Azt mondta, még egy hónap, és utána több ideje lesz rám, mert kevesebb munkája lesz. Higgyek neki? Várjak rá? Érdemes?

2009. jún. 29. 08:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi egyébként a válaszokat.

Írt reggel egy emailt a munkahelyéről, hogy nem akar elveszíteni, mert nagyon szeret, és tudja hogy soha senki és semmi nem állhat közénk.

Tudom, hogy szeret, de mielőtt összejöttünk, 1 évig nem volt párkapcsolata, csak egy nő szeretője volt. Nincs hozzászokva ehhez a dologhoz, hogy minden este valaki várja, hogy gondoskodom róla (főzök neki stb.), hogy van valaki aki szereti és minden percben rá gondol. Még nekem is furcsa ez a dolog, mert az előző hosszú kapcsolatomban (2 év 2 hónap....februárban lett vége) nem volt szokás ez, hogy sokat melózik. Reggel elment, d.u. 4-5 fele feljött, és mindig mentünk valahova. Ritkán ültünk itthon.

2009. jún. 29. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!