Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a barátnőm, mit tegyek? Én 29 F / 28L
Nem azért, de szerintem ez elég egyszerű.
Orvoshoz kellett mennie. Beteg volt? Nőgyógyászhoz ellenőrzésre? Receptért fogamzásgátlóhoz? Fogászatra kontrollra? Vagy mi okból? Ha olyan, aminek muszáj volt, hogy valami "nyoma" maradjon, például kapott gyógyszert receptre, vagy dőlt belőle a takony már eddig is, mittudomén, akkor elképzelhető, hogy tényleg orvosnál volt, és a barátod rosszul látta.
Mennyire jóbarát ez a barát? Egy ismerős, haver, aki néha-néha látta a barátnődet? Mert pl barátom nevelőapja azért jópárszor látott már, és egyszer mégis azzal jött, hogy képzeld láttalak múltkor este 11-kor valahol, mikor az említett időpontban otthon ültem és vizsgákra tanultam.
Persze elképzelhető, hogyha a barát jóbarát, és 1000%ig biztos benne, hogy ő látta, hogy tényleg megcsal, de akkor is utána járnék, tuti, hogy kell, hogy legyen más bizonyíték.
Ha most bizonyíték híján kérdezel rá, akkor szerintem simán ki tudja dumálni magát.
"Nem én voltam ott, összekevernek valakivel, én orvosnál voltam."
Bizonyítsd be, hogy nem. Szóval inkább valami megdönthetetlen bizonyítékkal állj elő.
Én nem szólnék először hanem nagyon utánajárnék a dolognak .Mindíg vannak rosszakaró barátok.Győződj meg róla és ha igaz akkor nincs értelme tovább folytatni.
Figyelj én is nő vagyok Ha egy nő megcsal egy férfit két oka lehet:
1-Egy ócska kis ribanc
2-hiányzik neki valami ebből a kapcsolatból-és bár nem tisztességesen de így pótolja
Ezért bármelyik is igaz rá nincs értelme folytatni.Most nagyon nehéz de jobb ha minnél előbb kiderül az igazság!
"Megcsal a barátnőm, mit tegyek?"
Ez aztán a kérdés!
1. nem tudod, hogy valóban megcsal-e
2. ha tudnád biztosra, akkor a választ is tudnád.
3. ugyanis ha tudsz róla hogy megcsalnak, de csupán a balhé elkerülése miatt nem teszed ezt szóvá...nos, bár utálom a szót, de ez a tipikus lúzerség. Gondolom eme tulajdonságod miatt kell a barátnődnek más (igazibb) férfi.
És különben is, miért kéne veszekedni azért, mert odahaza felteszel egy kérdést? Tán nem tudod emberi hangon, emberi stílusban feltenni? Úgy, hogy ne nyíljon ki a bicska?
Mert ha feltudod, akkor tedd fel, az emberi kapcsolatok gyakran működnek ám szépen és építően is.l
ne csinálj semmit,hagy,had csinálják ami nekik jól esik.
és vallj szerelmet meg kérj bocsánatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!