Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a barátnőm, mit tegyek? Én 29 F / 28L
Hát figyelj,ha a barátod nem hazudik és nem látta félre a dolgot, akkor ez elég egyértelmű, nem?
2012. máj. 24. 10:24
Próbálj megdönthetetlen bizonyítékot szerezni, aztán szembesítsd. Vagy szakíts vele ha biztos vagy benne hogy a baràtod nem tévedett.
2012. máj. 24. 10:24
Legegyszerűbb lenne egyből rákérdezni, amint ma találkoztok, nyíltan. Kérdezd meg tőle h mit keresett a központban kézen fogva egy pasival. Ha visszakérdez h honnan tudod, vagy ilyesmi, akkor ne hagyd terelni a témát, és h van bizonyítékod is rá. Persze nincs, de ő ezt nem tudhatja. Inkább legyen veszekedés belőle, mint h némán tűrd azt megcsal a hátad mögött. Annak semmi értelme.
Azért a barátodtól megkérdezném még1x, h biztos h őt látta-e, 100%. Nehogy miatta legyen balhé. Megbízol ebben a barátodban? Nem csak szétválasztani akar? (Bocs h ezt kérdezem, de a mai világban már ki tudja..:/)
2012. máj. 24. 10:29
4/15 anonim válasza:
Ha biztos vagy benne, akkor a srácot üsd szét! A nőt meg dobd ! :D
2012. máj. 24. 10:31
Pedig rá kellene kérdezned. Az lenne a legegyszerűbb.
2012. máj. 24. 10:32
Az a baj, hogy a barátod tévedhet is, előfordulhat, hogy összekeverte valakivel. Igazából nem tudom mit tehetnél, mert ha ez a helyzet áll fent, akkor lehet félreért a barátnőd. Próbálj odafigyelni rá szerintem. Olyanokra gondolok, mint például mennyire közvetlen veled, mennyire bújik, mennyire keres magától, őszintének látszik-e a viselkedése? Ha nem vagy biztos benne, próbálj vele beszélni, de mindenképp őrizd meg a hidegvéredet, úgy nagyobb rá az esély, hogy dűlőre juttok és kiderül az igazság.
2012. máj. 24. 10:35
Hááát ez elég furi, mért azt nem kérdezted meg h mi volt az orvosnál pl? Mmint arra csak mondott valamit... Amúgymeg kérdezd meg: Mit csináltál kézen fogva egy plázában egy másik pasival?
2012. máj. 24. 11:04
"régebben sokat veszekedtünk mert nagyon féltékeny voltam, akkor semmi okom nem volt rá"
Akkor ezt magadnak csináltad. Elrontottad a kapcsolatot, és most már tényleg megcsal. Hozd helyre, vagy szakíts vele, de ne bántsd.
39F
2012. máj. 24. 11:06
Persze, vádold csak meg, ahogy néhányan javasolják. Aztán ha a barátod tévedett, vagy hazudott, akkor csúnyán lapátra tesznek. Győződj meg magad a megcsalásról!
2012. máj. 24. 11:11
Pedig le kéne ülnötök és megbeszélni a dolgokat.Ha már a beszéd sem megy,akkor nincs értelme a kapcsolatnak.
2012. máj. 24. 11:18
Kapcsolódó kérdések: