Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jobban kéne félnem?! [sztori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban kéne félnem?! [sztori odébb. ]

Figyelt kérdés
Még nem jártunk, de a talink megvolt beszélve és szervezve, persze előtte lemondtam párszor, mert féltem [táv.kapcs.] és.. manapság jutott a kezembe a naplózása, amit egyik exével folytatott.. a találkánk előtt lefeküdtek. :\'( És.. olyanokról beszéltek állandóan. Most gyanakodjak? Vagy biztos lehetek abban h nem annyira gyagyebák h megcsaljon?:S:S
2009. jún. 29. 01:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Először is jó kérdés, hogy hogy került kezedbe az a naplózás. Mondjuk persze, ha én kapnék olyat, akkor én is tüzetesen átlapoznám, de hogy tisztességes úton ahhoz nem jutottál, arra mérget mernék venni.

Másodszor: ha nem volt köztetek semmi, miért is akarod számon kérni (ha csak lélekben is), hogy mit csinált azelőtt, hogy ti összejöttetek volna? Ami azelőtt volt, annak semmi köze ahhoz, ami most van. Emiatt nem kell gyanakodnod, hogy megcsal, ha egyébként az exével a dolgot lezárták (ez is kiderülhet a beszélgetéseikből). Szerintem ettől még - ha más jel nincs - nyugodtan bízhatsz benne.

f24

2009. jún. 29. 01:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Nos! Az úgy volt, h gyanakodott rám, persze nem csaltam meg. Aztán olvastuk egymás naplózását. Persze, miértisne?!?!:S:S:( És.. kiderültek a dolgok, róla persze.:( Aztán.. azt is érdekesnek tartom h felhívta magához az előtti pár napban mielőtt találkoztunk volna, de ez is olyan h én akkor még nem zártam le az előző kapcsim, ha leakarok zárni egy kapcsolatot szerinted nem lenne valami a levegőben?!:S Aztán.. ez még a találka tervezése előtt volt! Bő egy hónappal a találkozás előtt. Ő viszont előttem volt azzal a csajjal. És az nagyon bántott h azt mondta a csajnak h mehet, de az a kikötése h msn.ezni akar este. Rólam meg egyetlen egy árva szót sem tett h léteznék is. Később volt az arc kiállítás. A csaj hívta, és akkor meg annyi volt csak a válasza h van valaki akivel elmenjek. És.. ezt azzal indokolja h nem akarta megbántani a csajt, mert még őrülten szerelmes volt belé a csaj. Persze elkezdtem neki azt h mivan akkor h ha a csaj annyira rád száll ezekután is h nemképes leszállni róla, meg nem fogja fel h nem lessz semmi komoly. Dehát..
2009. jún. 29. 01:46
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem sme kéne ezek kiakadni. mondjuk nem teljesen értem, miért csaltad vna meg ha nem is jártok, v mire gyanakodott?

egyikőtöknek sincs sok joga még számonkérni a másikat.

egyébként meg.. ha lenne valami amit neked nem kéne megtudnod, szval megcsalt volna, vagy ilyesmi lenne nála, sztem nem mutatta volna a naplózott beszélgetéseit. legalábbis ahogy kivettem ez nyílt dolog volt h egymásét olvasgattátok.

2009. jún. 29. 02:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, persze. Sunyisan elolvasta, így persze h elolvasom. De az nem szándékkal volt h az excsajét olvastam. Ez is hosszú. És a lényeg. Már járunk. Akkor meg. Mondhatni h kezdtünk. És azért félek, mert mivan h ha ezt máskor is megteszi h 'elfelejt' szólni rólam vkinek?!:S:S
2009. jún. 29. 02:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Amikor ez történt, még nem voltál a barátnője, tehát nem csalt meg. Az lenne a legjobb, ha nem nyomoznátok egymás után. Minden kapcsolatban fontos a bizalom, de egy távkapcsolatban különösen az. Beszéljétek ezt meg, de ha nem tudsz bízni benne, nem érdemes folytatni, hiszen egyfolytában féltékeny lennél, az meg nem jó neked sem, meg neki sem.

22/l

2009. jún. 29. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!